uitloggen

/ Belastinghulp

De belastingaangifte is voor velen een jaarlijks terugkerende zorg. Of u nu een eenpersoonshuishouden heeft in een huurhuis of een eigen bedrijf met een koophuis: iedereen wil dat de aangifte goed wordt geregeld.


Ons aanbod

Vierstroom heeft diverse aanbieders die voor u de aangifte kunnen verzorgen. Rowen Advies is gespecialiseerd in de ingewikkelde aangiftes, waarbij goed gekeken moet worden naar aanvullende aftrekmogelijkheden voor extra financieel voordeel. Administratiekantoor Van Speijk en Finèz Administratie schakelt u in bij eenvoudige aangiftes. Aan u de keuze op basis van uw persoonlijke situatie.


Uw voordeel

 

Meld u aan
U kunt ook klikken op de knop hieronder.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Nemen de tijd voor u
  • Geen voorrijkosten
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Nemen de tijd voor u
  • Geen voorrijkosten

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400