uitloggen

/ Belastinghulp

De belastingaangifte is voor velen een jaarlijks terugkerende zorg. Of u nu een eenpersoonshuishouden heeft in een huurhuis of een eigen bedrijf met een koophuis: iedereen wil dat de aangifte goed wordt geregeld. Via Vierstroom Ledenservice schakelt u professionele hulp in bij uw belastingaangifte en/of het aanvragen van toeslagen. Vierstroom Ledenservice werkt samen met Rowen Advies, Finèz Administratie/ SMPL boekhouders en Administratiekantoor Van Speijk.

 

Rowen Advies kan voor u alle aangiftes verzorgen en is gespecialiseerd in de ingewikkelde aangiftes waarbij goed gekeken moet worden naar aanvullende aftrekmogelijkheden voor extra financieel voordeel, bijvoorbeeld bij scheidingen, na overlijden, als u vermogend bent of een kleine ondernemer bent.
Administratiekantoor Finèz Administratie/ SMPL boekhouders en Administratiekantoor Van Speijk schakelt u in bij eenvoudige aangiftes. Aan u de keuze op basis van uw persoonlijke situatie.

 

Ons aanbod

 

Bij de belastinghulp aan huis komt de adviseur bij u thuis om te helpen met uw belastingaangifte. Indien nodig kan de belastinghulp dan ook assisteren bij het verzamelen van de juiste papieren.    

 

Belastingaangifte
Jaarlijks dient u aangifte te doen van uw inkomstenbelasting, premie volksverzekeringen en/of inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. Meestal ontvangt u hierover persoonlijk bericht van de Belastingdienst. Ook als u geen bericht heeft ontvangen, kan het zijn dat u aangifte moet doen. De belastinghulp via Vierstroom Ledenservice verzorgt professioneel uw belastingaangifte, zodat u precies weet hoeveel belasting u moet betalen of hoeveel geld u terug krijgt.

Toeslagen aanvragen
Als u een huurhuis, zorgverzekering of kinderen heeft, kunt u in aanmerking komen voor een extra bijdrage in de vorm van toeslagen. Afhankelijk van uw situatie, inkomen en vermogen kunt u aanspraak maken op een kindgebonden budget, kinderopvangtoeslag en zorg- en huurtoeslag. Onze samenwerkingspartners Rowen Advies, Finèz Administratie en Administratiekantoor Van Speijk kunnen bepalen of u recht heeft op één van deze tegemoetkomingen en deze voor u aanvragen. 

 

Werkwijze hulp bij belastingaangifte

 

U kunt kiezen uit belastinghulp aan huis of via de enveloppenservice.

 

Belastinghulp aan huis
Bij de belastinghulp aan huis komt de adviseur bij u thuis komt om te helpen met uw belastingaangifte. Indien nodig kan onze belastinghulp dan ook assisteren bij het verzamelen van de juiste papieren.    

 

Enveloppenservice
Met de enveloppenservice verzamelt u alle documenten die nodig zijn om een aangifte of aanvraag te kunnen indienen. Deze stuurt u vervolgens samen met uw gegevens per post naar onze belastinghulp. Zodra de documenten binnen zijn, worden de aangiftes en/of aanvragen voorbereid en klaargezet. De belastinghulp neemt dan telefonisch contact met u op om de aangifte door te nemen en te controleren. Zodra de aangiftes en/of aanvragen ingediend zijn, ontvangt u de opgestuurde documenten met een kopie van de aangiftes/aanvragen weer retour.

 


Uw voordeel

  Rowen Advies Finez Administratie / SMPL boekhouders Administratiekantoor Van Speijk
Aangifte inkomstenbelasting Enkelvoudig € 85,00 (ipv € 110,00) € 60,00 (ipv € 85,00) € 60,00 (ipv € 85,00)
Aangifte inkomstenbelasting Gezamenlijk € 95,00 (ipv € 120,00) € 80,00 (ipv € 120,00) € 80,00 (ipv € 120,00)
Enveloppenservice Enkelvoudig € 50,00 (ipv € 75,00) € 40,00 (ipv € 60,00) € 40,00 (ipv € 60,00)
Enveloppenservice Gezamenlijk € 60,00 (ipv € 85,00) € 50,00 (ipv € 75,00) € 50,00 (ipv € 75,00)
Voorlopige teruggaaf (per verzoek) € 40,00 (ipv € 50,00) € 25,00 (ipv € 35,00) € 25,00 (ipv € 35,00)
Voorlopige aanslag (per verzoek) € 40,00 (ipv € 50,00) € 25,00 (ipv € 35,00) € 25,00 (ipv € 35,00)
Aanvragen van toeslagen (per toeslag) € 50,00 (ipv € 60,00) € 30,00 (ipv € 40,00) € 30,00 (ipv € 40,00)
Overige dienstverlening € 100,00 (ipv € 120,00) € 60,00 (ipv € 75,00) € 60,00 (ipv € 75,00)
Werkgebied Heel Nederland

Alphen aan den Rijn

Ammerstol

Bergambacht

Bodegraven

Driebruggen

Gouda

Haastrecht

Krimpen aan den Lek

Lekkerkerk

Linschoten

Montfoort

Ouderkerk aan den IJssel

Oudewater

Reeuwijk

Schoonhoven

Stolwijk

Waarder

Woerden

Zegveld

Benthuizen

Bergschenhoek

Berkel en Rodenrijs

Bleiswijk

Boskoop

Capelle aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Moerkapelle

Moordrecht

Nieuwerkerk aan den IJssel

Waddinxveen

Zevenhuizen

Zoetermeer

 

Bij een bezoek aan huis betaalt u als lid geen voorrijkosten.

 

U ontvangt gratis een digitale kopie van de ingediende aangiftes/aanvragen. Tegen een extra betaling van € 5,- ontvangt u de kopie ook per post.

 

 

Meld u aan
U kunt ook klikken op de knop hieronder.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Voor hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting
  • Ook voor aanvragen van toeslagen.
  • Nemen de tijd voor u
  • Geen voorrijkosten
  • Voor hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting
  • Ook voor aanvragen van toeslagen.
  • Nemen de tijd voor u
  • Geen voorrijkosten

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400