E-biketraining – 20 april 2020

Annulering E-biketraining wegens coronavirus
Vanwege het coronavirus hebben wij besloten om alle evenementen van Vierstroom Ledenservice tot 1 juli 2020 te annuleren. Dit geldt ook voor de E-biketraining ism Hoogeveen Fietsbeleving. Door de onzekere ontwikkelingen omtrent het coronavirus zijn wij tot dit besluit gekomen. We kunnen en willen geen enkel risico nemen met de gezondheid van onze leden. Hartelijk dank voor uw bericht.
Leden die zich hebben aangemeld voor de E-biketraining ontvangen van Hoogeveen Fietsbeleving separaat een bericht. 

E-biketraining
Om iedereen goed op weg te helpen op de elektrische fiets organiseert Hoogeveen Fietsbeleving (Gouda) speciaal voor leden van Vierstroom een e-biketraining. Deze training is ontwikkeld door SOAB, adviseurs voor mobiliteit, wonen en leefomgeving. De ebiketraining wordt gegeven door een fietscoach van SOAB samen met Hoogeveen Fietsbeleving en is op maandag 20 april 2020 van 10.00 uur tot ongeveer 13.00 uur. 

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • Veilig op pad met de e-bike
  • Training met theorie en praktijk
  • 50% korting

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.