Beveilig uw huis met een kierstandhouder

Een goed beveiligingsproduct om oplichters en eventueel overvallers buiten de deur te houden, is de kierstandhouder. Met een kierstandhouder kunt u de deur op een kier openen en iemand te woord staan, zonder dat diegene de deur verder kan openen en naar binnen kan stappen of u naar binnen kan duwen. 

N.B. Vanwege het corona-virus worden er tot en met 6 april 2020 geen afspraken ingepland. 

Uw voordeel
Voor de Secumax kierstandhouder inclusief uithouder en montage betaalt u € 104,- (i.p.v. € 114,-).  Dit is inclusief voorrijkosten. De SecuMax wordt geleverd en geinstalleerd door onze klusservice Klusup.

Ons aanbod
Een kierstandhouder is een goed beveiligingsproduct om oplichters en overvallers buiten te houden. Om het u gemakkelijk te maken, bieden wij de deurkiephouder inclusief uithouder en montage aan. De bijgeleverde uithouder geeft u de mogelijkheid om uw deur op een kierstand te zetten. Onze samenwerkingspartner Klusup installeert de SecuMax kierstandhouder inclusief uithouder aan. Deze SecuMax kierstandhouder is te monteren op een naar binnen draaiende (voor)deur en is onafhankelijk getest en goedgekeurd door SKG® voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. 

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • Inclusief uithouder en montage
  • Veilig gevoel
  • Voorzien van SKG keurmerk
  • 10% korting

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.