Proef vijf heerlijke maaltijden en ontvang gratis het apetito puzzelboek!

Heeft u niet altijd zin of tijd om te koken of boodschappen te doen? Of lukt het om een andere reden niet om zelf voor het avondeten te zorgen? Probeer dan nu eenmalig vijf heerlijke maaltijden van apetito voor slechts € 19,95 (€ 3,99 per maaltijd) en ontvang gratis het apetito puzzelboek met 192 pagina’s puzzelplezier!

Bestel nu bij apetito via telefoonnummer 0800  023 29 75 (gratis en bereikbaar elke werkdag van 8:00 - 18:00 uur).

N.B. Ondanks de coronacrisis blijft apetito maaltijden aan huis bezorgen. Daarbij nemen zij alle richtlijnen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus in acht. Zo dragen de bezorgers handschoenen, blijven ze op 1,5 afstand en zetten zij de maaltijden bij u voor de deur. In principe gaan de bezorgers niet bij u naar binnen. Dit doen zij ter bescherming van u en henzelf.

apetito bezorgt wekelijks heerlijke vriesverse maaltijden aan huis. Gratis bezorgd en eenvoudig te bereiden in de magnetron of in de oven. U kunt kiezen uit een assortiment met meer dan 130 maaltijden, van de Hollandse pot tot internationale specialiteiten.

Ons aanbod

Het proefpakket bestaat uit:

  • Runderlapje in jus met gesneden spinazie en aardappelen
  • Nasi goreng met kipsaté
  • Macaronischotel
  • Runderhachee met rode kool en aardappelen
  • Grootmoeders kippannetje: kippenpoot met groenten en gebakken aardappelen.

Uw voordeel

Als lid van Vierstroom kunt u eenmalig vijf heerlijke maaltijden van apetito proberen voor slechts € 19,95 (€ 3,99 per maaltijd) en u ontvangt gratis het apetito puzzelboek met 192 pagina’s puzzelplezier! De actiecode voor leden van Vierstroom bij deze aanbieding is 403 0420 1121.

Als lid van Vierstroom ontvangt u op vervolgbestellingen een korting van 10% op de maaltijdprijs. Met deze ledenkorting heeft u al een maaltijd vanaf € 5,12.

U vindt hieronder extra informatie. Bent u nog niet ingelogd, log dan eerst in.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Slechts € 19,95.
  • apetito puzzelboek met 192 pagina’s puzzelplezier gratis!
  • Gratis bezorging.

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.