Proef voordelig 6 maaltijden van Vers aan Tafel en ontvang een doos raketijsjes cadeau

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan met Vers aan Tafel. Bestel uw eerste maaltijdbox met zes Hollandse maaltijden nu voor € 29,95 (reguliere prijs € 40,95). U ontvangt daarbij gratis een doos raketijsjes (12 stuks) cadeau.

Vers aan Tafel kiest voor natuurlijke ingrediënten en duurzame grondstoffen, bijvoorbeeld vis uit duurzame vangst. Door de maaltijden snel in te vriezen blijven de maaltijden vers en blijven smaak en voedingswaarden optimaal bewaard.

Bestel nu bij Vers aan Tafel uw eerste maaltijdbox met zes Hollandse gerechten telefonisch via 085 – 40 16 444 (elke werkdag bereikbaar van 8:00 – 17:30 uur).

N.B. Ondanks de coronacrisis blijft Vers aan Tafel maaltijden aan huis bezorgen. Daarbij nemen zij alle richtlijnen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus in acht. Zo dragen de bezorgers handschoenen, blijven ze op 1,5 afstand en zetten zij de maaltijden bij u voor de deur. In principe gaan de bezorgers niet bij u naar binnen. Dit doen zij ter bescherming van u en henzelf. Normaal zetten de bezorgers, indien gewenst, de maaltijden voor u in de vriezer. Dit gebeurt nu alleen nog maar bij hoge uitzondering. Bijvoorbeeld in het geval dat een klant een fysiek ongemak heeft. Wij bedanken u voor uw begrip voor deze benadering. 

Ons aanbod

In de proefbox vindt u de volgende zes gevarieerde maaltijden:

  • Gehaktbal met bloemkool- en broccoliroosjes en gekookte aardappelen  

  • Nasi Goreng speciaal met kip in satésaus

  • Hollandse hachée met rode kool en gekookte aardappelen

  • Zuurkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst

  • Gehaktschotel met romige prei en aardappelpuree

  • Zalmfilet in dillesaus met Parijse worteltjes en aardappelpuree

Uw voordeel

Als lid ontvangt u bij de bestelling van deze Hollandse proefbox een doos raketijsjes (12 stuks) gratis. De proefbox kost nu € 29,95 in plaats van € 40,95. U betaalt dus slechts € 4,99 per maaltijd en profiteert van meer dan €10,- korting op uw eerste bestelling.

Op vervolgbestellingen ontvangen leden van Vierstroom een korting van 5,5% op de maaltijdprijs. Met deze ledenkorting heeft u al een maaltijd vanaf € 4,68!

U vindt hieronder extra informatie. Bent u nog niet ingelogd, log dan eerst in.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Hollandse vriesverse maaltijden.
  • Gratis doos raketijsjes!

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.