uitloggen

/ Testament en levenstestament

Ons aanbod


Hereditas helpt u bij het opstellen van:

1. een testament, met daarin ook de benoeming van een executeur geregeld (dat kan ook Hereditas zijn).
2. een levenstestament met daarin de benoeming van een (medisch) gevolmachtigde (dat kan ook Hereditas zijn).
3. een nabestaandendossier met daarin alle zaken vastgelegd die van belang zijn voor uw executeur of gevolmachtigde, als u iets overkomt.


Vertrouwd en persoonlijk
Hereditas hecht grote waarde aan vertrouwelijkheid en persoonlijk contact. Dit kan telefonisch maar indien noodzakelijk komt de consulent op afspraak bij u thuis langs voor een vrijblijvend gesprek (maximaal 1 uur).

NB: wilt u meer weten over onze dienstverlening als executeur, (medisch) gevolmachtigde of onze ondersteuning na een overlijden of bij wilsonbekwaamheid? Klik hier.


Uw voordeel
• het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend voor leden van Vierstroom.
• opmaak testament of levenstestament € 395,- (basisversie).
• opmaak nabestaandendossier € 285,- (incl. 3 uur dienstverlening). Leden van Vierstroom krijgen € 40,- korting en betalen € 245.


Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing
.

  • Eerste gesprek gratis en vrijblijvend
  • Regie in eigen hand
  • Nu regelen voor later
  • Eerste gesprek gratis en vrijblijvend
  • Regie in eigen hand
  • Nu regelen voor later

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400