Testament en levenstestament

Op een dag komt u te overlijden of wordt u misschien wilsonbekwaam als gevolg van een ziekte, zoals dementie. Een verdrietige en moeilijke tijd voor uw geliefden, nabestaanden en betrokkenen. U kunt hun nú al zorgen uit handen nemen door er goed over na te denken hoe u uw zaken geregeld wilt hebben. Dat kan in een nabestaandendossier en een (levens)testament. In een testament legt u vast wat er met uw geld, huis, bezittingen en schulden moet gebeuren na uw overlijden. Is er geen testament, dan bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn. In een levenstestament legt u vast wie uw financiële, medische en persoonlijke zaken zal regelen als u dit zelf niet meer kunt. En op welke manier die persoon dat zal doen. Als onpartijdige specialist ondersteunt Hereditas u met het opstellen van een nabestaandendossier en/of een (levens)testament.

Uw voordeel
• het eerste gesprek met Hereditas is gratis voor leden van Vierstroom en geheel vrijblijvend.
• Speciale ledenprijs van € 395,- voor de opmaak van een testament of een levenstestament € 395,- (basisversie).
• Leden krijgen € 40,- korting op de opmaak van een nabestaandendossier en betalen € 245,- in plaats van € 285,- (incl. 3 uur dienstverlening).

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • Eerste gesprek gratis en vrijblijvend
  • Regie in eigen hand
  • Nu regelen voor later

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.