Kapper aan huis

Geen zin of tijd om naar de kapper te gaan? Dan komt de kapper gewoon naar u toe! Elke behandeling is mogelijk, en als lid geniet u van verschillende voordelen!

Mooi en gemakkelijk

Met de kapper aan huis ziet u er weer fris gekapt uit, gewoon vanuit het gemak van uw eigen huis.

“Zo thuis is heel fijn, omdat ik niet zo makkelijk de deur maar uitga” – Mevrouw den Burger (93)

Alle behandelingen, zoals knippen, föhnen, watergolven, kleuren en verven, worden door de kapper aan huis gedaan. Bovendien heeft u een 100% tevredenheidsgarantie tot 2 weken na de behandeling. De kapper werkt op afspraak maar kan door het verkeer soms 15 minuten eerder of later op het afgesproken tijdstip aankomen. Zelf verhinderd? U kunt gratis annuleren tot 24 uur voor uw afspraak.

Uw voordeel als Vierstroom-lid

Kennismakingsprijs: knippen/föhnen: € 25,60 Knippen 65-plussers: € 16,50 in plaats van € 17,00 Watergolf inclusief knippen 65+: € 39,20 in plaats van € 39,70 Geen voorrijkosten. In het geval van betaald parkeren, betaalt u alleen de parkeerkosten voor de kapper.

Algemene Voorwaarden
Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Aanmelden of meer informatie?

Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Nog geen lid van Vierstroom?

  • Bij u thuis
  • Uitsluitend ervaren kappers
  • Garantie op behandeling
  • Ook voor uw pedicurebehandeling
    kunt u terecht bij Mobella;
    klik hier voor pedicure aan huis