uitloggen

/ Hulp voor erfgenamen

Wanneer iemand overlijdt komt er veel tegelijk op de erfgenamen af. Met name na de uitvaart moeten voor de afwikkeling van de nalatenschap duizend-en-één financiële en praktische zaken worden geregeld. Dit is arbeidsintensief en niet zonder risico. Veel mensen zien hier tegenop. Hereditas kan de executeur en/of nabestaanden naar wens ondersteunen. Als onpartijdige specialist neemt Hereditas nabestaanden werk en zorgen uit handen.


Ons aanbod


Hereditas helpt u bij:

  1. de afwikkeling van de nalatenschap, deels of volledig. Als uw executeur of ondersteunend. Desgewenst coördineert Hereditas de uitvaart.
  2. bij wilsonbekwaamheid het op orde houden van de financiën en het organiseren van de zorg die u nodig heeft. Als uw (medisch) gevolmachtigde of ondersteunend.


Vertrouwd en persoonlijk
Hereditas hecht grote waarde aan vertrouwelijkheid en persoonlijk contact. Dit kan telefonisch maar indien noodzakelijk komt de consulent van Hereditas op afspraak bij u thuis langs voor een vrijblijvend gesprek (max. 1 uur).


Uw voordeel
• het eerste gesprek is kosteloos voor Vierstroom-leden en geheel vrijblijvend
• hulp aan nabestaanden bij diverse zaken na de uitvaart of ter ondersteuning (op basis van een offerte met een korting van € 5 op het normale uurtarief)
• ondersteuning bij wilsonbekwaamheid, financieel-administratief en/of medisch (op basis van een offerte met een korting van € 5 op het normale uurtarief)

NB: wilt u meer weten over onze de mogelijkheden voor het opstellen van een testament of levenstestament met benoeming van een executeur of (medisch) gevolmachtigde? Klik dan hier.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen  die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • 1e adviesgesprek gratis
  • Ontzorgt nabestaanden
  • 1e adviesgesprek gratis
  • Ontzorgt nabestaanden

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400