Hulp voor erfgenamen

Wanneer iemand overlijdt komt er veel tegelijk op de erfgenamen af. Met name na de uitvaart moeten voor de afwikkeling van de nalatenschap duizend-en-één financiële en praktische zaken worden geregeld. Dit is arbeidsintensief en niet zonder risico. Veel mensen zien hier tegenop. Hereditas kan de executeur en/of nabestaanden naar wens ondersteunen. Als onpartijdige specialist neemt Hereditas nabestaanden werk en zorgen uit handen.

Uw voordeel
• het eerste gesprek met Hereditas is gratis voor leden van Vierstroom en geheel vrijblijvend.
• € 5,- korting op het normale uurtarief bij hulp aan nabestaanden bij diverse zaken na de uitvaart of ter ondersteuning (op basis van een offerte).
• € 5,- korting op het normale uurtarief bij ondersteuning bij wilsonbekwaamheid, financieel-administratief en/of medisch (op basis van een offerte).

Ons aanbod
Hereditas helpt u bij:
1. de afwikkeling van de nalatenschap, deels of volledig. Als uw executeur of ondersteunend. Desgewenst coördineert Hereditas de uitvaart.
2. bij wilsonbekwaamheid het op orde houden van de financiën en het organiseren van de zorg die u nodig heeft. Als uw (medisch) gevolmachtigde of ondersteunend.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • 1e adviesgesprek gratis
  • Ontzorgt nabestaanden

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.