Pedicure aan huis

De pedicure aan huis helpt u van uw voetklachten af en geeft u advies om deze voetklachten te voorkomen. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt. De behandelingen zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn vooral aan te raden voor mensen, met een hoge belasting van de voeten, mensen met diabetes en reuma  en bij andere specifieke voetproblemen.

Uw voordeel
Basisbehandeling: € 30,10 (normaal tarief € 33,45; u bespaart per behandeling € 3,35)
Behandeling voor risicovoeten (reuma of diabetes): € 33,00 (normaal tarief € 36,60; per behandeling bespaart u: € 3,60)

Bovendien betaalt u geen voorrijkosten. Woont u in een buurt waar de pedicure alleen betaald kan parkeren en heeft u geen parkeerkaart? Dan kan de pedicure de parkeerkosten wel bij u in rekening brengen.
De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en voorrijkosten. Woont u in een buurt waar de pedicure alleen betaald kan parkeren en heeft u geen parkeerkaart? Dan kan de pedicure de parkeerkosten wel bij u in rekening brengen.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Gecertificeerde pedicures
  • 10% korting en geen voorrijkosten

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.