uitloggen

/ Pedicure aan huis

De pedicure aan huis helpt u van uw voetklachten af en geeft u advies om deze voetklachten te voorkomen. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt. De behandelingen zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn vooral aan te raden voor mensen, met een hoge belasting van de voeten, mensen met diabetes en reuma  en bij andere specifieke voetproblemen.


Ons aanbod


Bij de pedicure aan huis kunt u kiezen uit verschillende behandelingen:

 • Basisbehandeling
  De basisbehandeling bestaat onder andere uit het knippen en frezen van de teennagels, het behandelen van ingegroeide nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns en het insmeren van de voeten  om de bloeddoorstroming te bevorderen.
 • Behandeling voor mensen met risicovoeten met reuma en diabetes
  Heeft u reuma of diabetes, dan heeft u een verhoogde kans op voetklachten. Soms krijgt u de behandeling van de pedicure (deels) via uw zorgverzekering vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar wat uw mogelijkheden zijn en welke stappen u daarvoor moet nemen.


Uw voordeel
Basisbehandeling: € 29,50 (normaal tarief € 32,80; u bespaart per behandeling € 3,30)
Behandeling voor risicovoeten (reuma of diabetes): € 32,30 (normaal tarief € 35,90; per behandeling bespaart u: € 3,60)
Bovendien betaalt u geen voorrijkosten. Woont u in een buurt waar de pedicure alleen betaald kan parkeren en heeft u geen parkeerkaart? Dan kan de pedicure de parkeerkosten wel bij u in rekening brengen.

De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en voorrijkosten. Woont u in een buurt waar de pedicure alleen betaald kan parkeren en heeft u geen parkeerkaart? Dan kan de pedicure de parkeerkosten wel bij u in rekening brengen.


Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

 • In uw eigen vertrouwde omgeving
 • Gecertificeerde pedicures
 • 10% korting en geen voorrijkosten
 • In uw eigen vertrouwde omgeving
 • Gecertificeerde pedicures
 • 10% korting en geen voorrijkosten

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400