Pedicure aan huis

Lukt het u niet om zelf bij een pedicure langs te gaan? De pedicure aan huis helpt u van uw voetklachten af. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt. 

Het belang van gezonde voeten

Onze voeten krijgen elke dag heel wat te verduren. Ze dragen ons lichaam. Als er iets met onze voeten is, kunnen we niet makkelijk in beweging komen. Het tijdig voorkomen en behandelen van voetklachten is daarom enorm belangrijk.

De behandelingen zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn extra belangrijk voor mensen met een hoge belasting van de voeten of bij specifieke voetproblemen. Als u reuma of diabetes heeft, dan heeft u een verhoogde kans op voetklachten. Bij de pedicure aan huis kunt u kiezen uit verschillende behandelingen:

 • De basisbehandeling: het knippen en frezen van de teennagels, het behandelen van ingegroeide nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns en het insmeren van de voeten om de bloeddoorstroming te bevorderen;
 • Behandeling voor mensen met reuma en diabetes; personen met risicovoeten.

Soms krijgt u de behandeling van de pedicure (deels) via uw zorgverzekering vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar wat de mogelijkheden zijn.

“Ik heb veel last gehad van mijn voeten. Liep moeilijk en veel pijn. De pedicure neemt echt de tijd voor me. Ik heb nu een aantal behandelingen gehad en ik loop stukken beter.” – Johan (73)

Uw voordeel als Vierstroom-lid

 • Basisbehandeling: € 34,50 in plaats van € 38,35 (u bespaart per behandeling € 3,85);
 • Behandeling voor risicovoeten (reuma of diabetes): € 37,50 in plaats van € 41,70 (u bespaart per behandeling € 4,20);
 • Geen voorrijkosten. In het geval van betaald parkeren, betaalt u alleen de parkeerkosten.

Algemene Voorwaarden
Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Aanmelden of meer informatie?

Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Nog geen lid van Vierstroom?

 • In uw eigen vertrouwde omgeving
 • Gecertificeerde pedicures
 • 10% korting en geen voorrijkosten
 • Bij Mobella kunt u ook terecht voor de kapper aan huis:
  klik hier voor meer informatie.