Klankenconcert

Klankschalen zijn afkomstig uit Tibetaanse boeddhistische gebieden in de Himalaya en worden van oudsher gebruikt als eetkommen, offerschalen of als slaginstrumenten. Bij klankenconcerten worden klankschalen ingezet als muziekinstrumenten. Door het aanslaan van de schalen en de gong ontstaan trillingen die als het ware door uw complete energie heen vloeit. Hierdoor komt u helemaal tot rust en worden blokkades, zowel lichamelijk als emotioneel, opgeheven.

Uw voordeel
Leden van Vierstroom betalen een speciaal tarief voor een klankenconcert: € 16,00 in plaats van € 18,50.

Ons aanbod
Tijdens een klankenconcert ligt u op uw matras en laat u de prachtige en helende klanken uit de schalen hun werk doen. U ervaart een diepe ontspanning. Overtollige spanning en stress vloeien van u af. De klankenconcerten kunt u bijwonen in zowel Gouda als in Zoetermeer.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • Aandacht voor uzelf
  • Minder spanning en stress
  • Een nieuwe ervaring

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.