uitloggen

/ Fitness

Iedereen weet dat fitness gezond is, dat hoeven wij u niet uit te leggen. Vierstroom wil fitness stimuleren door het nóg leuker te maken. U krijgt namelijk door onze samenwerking met BedrijfsFitnessOnline een korting op uw abonnementsgeld bij veel sportscholen bij u in de buurt! Naast bekende fitnessketens zijn ook losse sportscholen, zoals MutliSportCard aangesloten.

 

Ons aanbod


Via BedrijfsFitnessOnline kunt u naast fitness ook verschillende andere sporten met korting beoefenen.  


Uw voordeel
Zowel u als uw gezinsleden kunnen tegen gereduceerde tarieven sporten in één van de aangesloten fitnessketens van BedrijfsFitnessOnline. Uw korting kan oplopen tot ruim 16%!

Klik hier voor de actuele tarieven en het aanbod in onze regio.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Zowel low-budget als luxe fitnessketens
  • Verschillende sporten mogelijk
  • Introducés mogen ook met korting sporten 
  • Zowel low-budget als luxe fitnessketens
  • Verschillende sporten mogelijk
  • Introducés mogen ook met korting sporten 

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400