Fitness

Iedereen weet dat fitness gezond is, dat hoeven wij u niet uit te leggen. Vierstroom maakt fitness leuker door het goedkoper te maken. U krijgt namelijk door onze samenwerking met BedrijfsFitnessOnline een korting op uw abonnementsgeld bij veel sportscholen bij u in de buurt! Naast bekende fitnessketens zijn ook een aantal kleinere sportscholen aangesloten.

Uw voordeel
Zowel u als uw gezinsleden sporten tegen gereduceerde tarieven sporten in één van de aangesloten fitnessketens van BedrijfsFitnessOnline. Uw korting kan oplopen tot ruim 16%!

Ons aanbod
Via BedrijfsFitnessOnline kunt u naast fitness ook verschillende andere sporten met korting beoefenen, zoals oa. yoga, bootcamp en zwemmen. De sportlocaties binnen het aanbod van BedrijfsFitnessOnline zijn gevestigd door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Binnen dit aanbod zijn er abonnementen mogelijk in verschillende prijsklasse, van eenvoudige sportlocaties tot luxe sportlocaties met wellnessfaciliteiten en mogelijkheden tot fysiotherapie.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • Zowel low-budget als luxe fitnessketens
  • Verschillende sporten mogelijk
  • Introducés mogen ook met korting sporten 

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.