Massage aan huis

Geniet van een heerlijke massage gewoon bij u thuis. Een weldaad voor lichaam en geest! Mevrouw Ems Peters heeft jarenlange ervaring met diverse vormen van massage. Het lichaam zit vernuftig in elkaar. Alles hangt met elkaar samen. Aanraking kan een belangrijke rol spelen in het beter laten functioneren van lichaam en geest, zeker ook voor mensen die zelf niet zo heel makkelijk meer bewegen.

Uw voordeel
U ontvangt als lid van Vierstroom € 12,50 korting op alle massages:
Essentiële oliemassage: € 58 (in plaats van € 70,50)
Shiatsu- of sportmassage: € 52,50 (in plaats van € 65)
Voet- of stoelmassage: € 35 (in plaats van € 47,50)

Bovendien betaalt u geen voorrijkosten. Woont u in een buurt waar de masseur alleen betaald kan parkeren en heeft u geen parkeerkaart? Dan kan de masseur de parkeerkosten wel bij u in rekening brengen.

Onze aanbod
Onze masseur biedt diverse massages aan en neemt daarvoor alle benodigde attributen mee, zoals een massagetafel, -stoel, oliën en een onderlaken. U hoeft alleen zelf te kiezen welke massage het beste bij u past.

 • Essentiële oliemassage
  Eén uur massage op de blote huid. Een unieke ervaring waarbij door zachte, ritmische aanrakingen essentiële oliën op rug, schouders, nek en voeten worden aangebracht voor een algemeen gevoel van welzijn en ontspanning.. Bij allergieën of bij het slikken van bloedverdunners of Prednison wordt deze vorm van massage afgeraden. Wij adviseren u dan te kiezen voor een shiatsu-massage.
 • Shiatsu-massage
  Eén uur massage over de kleding heen. Door met de vingers bepaalde punten op het lichaam te beïnvloeden komt de energie van het lichaam meer in balans en voelt u zich meer ontspannen. Tevens kunnen ledematen passief worden bewogen, wat de souplesse van het lichaam ten goede komt (bij regelmatige behandeling). Shiatsu heeft ook invloed op organen zoals bijvoorbeeld maag, long, lever en darmen.
 • Sportmassage
  Eén uur massage op de blote huid, waarbij spieren en onderhuids bindweefsel soepeler gemaakt worden. Het effect is een tijdelijk verhoogde doorbloeding, ontspanning dan wel verkwikking en een stimulerende werking op de stofwisseling en het immuunsysteem. Bij het slikken van bloedverdunners of Prednison wordt deze massage afgeraden en kunt u beter kiezen voor een shiatsu-massage. 
 • Voetmassage
  30 minuten masseren van de blote huid van uw voeten en onderbenen. Door reflexzones in de voeten heeft deze massage vaak ook elders in het lichaam effect.
 • Stoelmassage
  Op een speciale massagestoel worden gedurende 30 minuten over uw kleding hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug behandeld. Deze behandeling is voor geschikt voor mensen die het niet fijn vinden om op een massagetafel te liggen.
Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
 • Ontspannend en therapeutisch
 • Op elke behandeling € 12,50 korting
 • Bij u thuis, u betaalt geen voorrijkosten

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.