uitloggen

/ Massage aan huis

Geniet van een heerlijke massage gewoon bij u thuis. Een weldaad voor lichaam en geest! Mevrouw Ems Peters heeft jarenlange ervaring met diverse vormen van massage. Het lichaam zit vernuftig in elkaar. Alles hangt met elkaar samen. Aanraking kan een belangrijke rol spelen in het beter laten functioneren van lichaam en geest, zeker ook voor mensen die zelf niet zo heel makkelijk meer bewegen.


Ons aanbod


Onze masseur biedt diverse massages aan en neemt daarvoor alle benodigde attributen mee, zoals een massagetafel, -stoel, oliën en een onderlaken. U hoeft alleen zelf te kiezen welke massage het beste bij u past.

 • Essentiële oliemassage
  Eén uur massage op de blote huid. Een unieke ervaring waarbij door zachte, ritmische aanrakingen essentiële oliën op rug, schouders, nek en voeten worden aangebracht voor een algemeen gevoel van welzijn en ontspanning.. Bij allergieën of bij het slikken van bloedverdunners of Prednison wordt deze vorm van massage afgeraden. Wij adviseren u dan te kiezen voor een shiatsu-massage.
 • Shiatsu-massage
  Eén uur massage over de kleding heen. Door met de vingers bepaalde punten op het lichaam te beïnvloeden komt de energie van het lichaam meer in balans en voelt u zich meer ontspannen. Tevens kunnen ledematen passief worden bewogen, wat de souplesse van het lichaam ten goede komt (bij regelmatige behandeling). Shiatsu heeft ook invloed op organen zoals bijvoorbeeld maag, long, lever en darmen.
 • Sportmassage
  Eén uur massage op de blote huid, waarbij spieren en onderhuids bindweefsel soepeler gemaakt worden. Het effect is een tijdelijk verhoogde doorbloeding, ontspanning dan wel verkwikking en een stimulerende werking op de stofwisseling en het immuunsysteem. Bij het slikken van bloedverdunners of Prednison wordt deze massage afgeraden en kunt u beter kiezen voor een shiatsu-massage. 
 • Voetmassage
  30 minuten masseren van de blote huid van uw voeten en onderbenen. Door reflexzones in de voeten heeft deze massage vaak ook elders in het lichaam effect.
 • Stoelmassage
  Op een speciale massagestoel worden gedurende 30 minuten over uw kleding hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug behandeld. Deze behandeling is voor geschikt voor mensen die het niet fijn vinden om op een massagetafel te liggen.


Uw voordeel
U ontvangt als lid van Vierstroom 25% korting op alle massages:

Essentiële oliemassage: € 58 (in plaats van € 72,50)
Shiatsu- of sportmassage: € 48,75 (in plaats van € 65)
Voet- of stoelmassage: € 35 (in plaats van € 47,50)

Bovendien betaalt u geen voorrijkosten. Woont u in een buurt waar de masseur alleen betaald kan parkeren en heeft u geen parkeerkaart? Dan kan de masseur de parkeerkosten wel bij u in rekening brengen.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing. 

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en activiteiten die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden van Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • Ontspannend en therapeutisch
 • 25% korting
 • Bij u thuis, u betaalt geen voorrijkosten
 • Ontspannend en therapeutisch
 • 25% korting
 • Bij u thuis, u betaalt geen voorrijkosten

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400