uitloggen

/ Krukken of een looprek gratis lenen

Na een operatie, behandeling of bij een blessure mag u (vaak) niet teveel op het been staan. Door tijdens het lopen goed op de krukken te steunen wordt het been minder belast en doet het minder pijn. Bent u op zoek naar krukken of een looprek?

Ons aanbod


U kunt krukken of een looprek lenen in de zes Vierstroom Thuiszorgwinkels. Ideaal als u die onverwacht nodig heeft. Er zijn verschillende soorten krukken en looprekken voor u beschikbaar in de Vierstroom Thuiszorgwinkels: elleboogkrukken (kind en volwassenen), reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken en looprekken (standaard, inklapbaar en voor kinderen).


Uw voordeel
Leden van Vierstroom lenen gratis krukken of een looprek in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Het lidmaatschap van Vierstroom is een gezinslidmaatschap, dus elk gezinslid kan van de krukken of een looprek gebruikmaken. Per gezinslid mag er éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken aaneengesloten gratis krukken of een looprek geleend worden in de Vierstroom Thuiszorgwinkels.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Zes winkels, dus altijd één in de buurt
  • Gratis krukken of een looprek lenen
  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Zes winkels, dus altijd één in de buurt
  • Gratis krukken of een looprek lenen

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400