Krukken of een rollator of een looprek gratis lenen

Na een operatie, behandeling of bij een blessure mag u (vaak) niet teveel op het been staan. Door tijdens het lopen goed op de krukken te steunen wordt het been minder belast en doet het minder pijn. Bent u op zoek naar krukken of een rollator of een looprek? Dan bent u hier aan het goede adres!

Uw voordeel
Leden van Vierstroom lenen gratis krukken of een rollator of een looprek in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Het lidmaatschap van Vierstroom is een gezinslidmaatschap, dus elk gezinslid kan van de krukken of een rollator of een looprek gebruikmaken. Per gezinslid mag er éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken aaneengesloten gratis krukken of een rollator of een looprek geleend worden in de Vierstroom Thuiszorgwinkels.

Ons aanbod
U kunt krukken of een rollator of een looprek lenen in de zes Vierstroom Thuiszorgwinkels. Ideaal als u die onverwacht nodig heeft. Er zijn verschillende soorten krukken en looprekken voor u beschikbaar in de Vierstroom Thuiszorgwinkels: elleboogkrukken (kind en volwassenen), reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken en looprekken (standaard, inklapbaar en voor kinderen).

Vierstroom Thuiszorgwinkels
De krukken of een rollator of een looprek leent u gratis in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Klik hier voor de adressen van de thuiszorgwinkels. Voor het verstrekken van krukken/looprek dient u uw ledenpas te tonen en een geldig legitimatiebewijs. Er hoeft geen borg betaald te worden.

Leden ontvangen tevens 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Vierstroom Thuiszorgwinkel. Bij de medewerkers van de thuiszorgwinkel krijgt u het beste advies over welk product voor u het meest geschikt is. De Vierstroom Thuiszorgwinkels worden geexploiteerd door Vegro.

U vindt hieronder informatie over Vegro. 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Nog geen lid van Vierstroom?

  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Zes winkels, dus altijd één in de buurt
  • Gratis krukken of een rollator of een looprek lenen

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!
Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. Partnernaam - Geboortenaam.