uitloggen

/ Mindfulness

Heeft u dagelijks een druk schema waarin alles moet? Heeft u af en toe het idee dat de dag een race tegen de klok is? Hoe zou uw leven er uit zien als u tevreden bent met wie u bent en met wat u doet? Tijdens de cursus Mindfulness leert u hoe een goede relatie met uzelf aan te gaan. U leert het contact met uw lichaam te herstellen en te onderhouden. Ook tijdens uw werk of bezigheden leert u in een seconde uw focus te verleggen waardoor u rust en ruimte ervaart. Mindfulness leert u leiding te nemen over uw eigen leven.

Ons aanbod


Mindfulness wordt ook wel ‘aandachttraining’ genoemd en is een krachtige methode om met stress, chronische pijn en psychisch/fysiek lijden om te gaan. U leert hoe u zelf een actieve bijdrage kunt leveren aan uw gezondheid en welzijn. Stress, pijn en lijden zijn inherent aan het leven, maar welk effect dit op u heeft, hangt sterk samen met hoe u er mee om gaat. In plaats van u te richten op doelen in de toekomst of te blijven hangen in het verleden, leert Mindfulness uw aandacht te richten op nu. Zo leert u om sombere en/of stressvolle gedachten en emoties te herkennen en te stoppen door u bewust te zijn van het hier en nu.


Uw voordeel
Leden betalen op vertoon van hun ledenpas voor de Mindfulness cursus: € 235,- (normaal € 285,-). De terugkomochtend is facultatief. Dit wil zeggen dat deze geen onderdeel is van de Mindfulness cursus. De deelname aan deze ochtend is op eigen verzoek. De kosten voor de terugkomochtend bedragen € 30,-. Bedragen zijn inclusief leer-/werkboek, geluidsbestanden en extra materialen.

N.B. Indien een les niet bijgewoond kan worden, kan deze ingehaald worden in de parallel lopende groep; zo hoeft u geen les te missen.


Locatie en data
De cursus Mindfulness vindt plaats in Gouda, Thorbeckelaan 2. U kunt gratis in de buurt parkeren. 

Binnenkort starten twee cursussen:

Middagcursus van 13.15-15.30 uur
Startdatum maandag 3 februari 2020; overige data: 10 en 17 februari 2020 en 2, 9, 16, 23 en 30 maart 2020


Avondcursus 19.15-21.30 uur
Startdatum maandag 3 februari 2020; overige data: 10 en 17 februari 2020 en 2, 9, 16, 23 en 30 maart 2020

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aandacht voor uzelf
  • Gratis werkboek en geluidsbestanden
  • Overdag en ’s avonds
  • Aandacht voor uzelf
  • Gratis werkboek en geluidsbestanden
  • Overdag en ’s avonds

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400