Mindfulness

Heeft u dagelijks een druk schema waarin alles moet? Heeft u af en toe het idee dat de dag een race tegen de klok is? Hoe zou uw leven er uit zien als u tevreden bent met wie u bent en met wat u doet? Tijdens de cursus Mindfulness leert u hoe een goede relatie met uzelf aan te gaan. U leert het contact met uw lichaam te herstellen en te onderhouden. Ook tijdens uw werk of bezigheden leert u in een seconde uw focus te verleggen waardoor u rust en ruimte ervaart. Mindfulness leert u leiding te nemen over uw eigen leven.

Uw voordeel
Leden betalen op vertoon van hun ledenpas voor de Mindfulness cursus: € 235,- (normaal € 285,-). De terugkomochtend is facultatief. Dit wil zeggen dat deze geen onderdeel is van de Mindfulness cursus. De deelname aan deze ochtend is op eigen verzoek. De kosten voor de terugkomochtend bedragen € 30,-. Bedragen zijn inclusief leer-/werkboek, geluidsbestanden en extra materialen.

Ons aanbod
Mindfulness wordt ook wel ‘aandachttraining’ genoemd en is een krachtige methode om met stress, chronische pijn en psychisch/fysiek lijden om te gaan. U leert hoe u zelf een actieve bijdrage kunt leveren aan uw gezondheid en welzijn. Stress, pijn en lijden zijn inherent aan het leven, maar welk effect dit op u heeft, hangt sterk samen met hoe u er mee om gaat. In plaats van u te richten op doelen in de toekomst of te blijven hangen in het verleden, leert Mindfulness uw aandacht te richten op nu. Zo leert u om sombere en/of stressvolle gedachten en emoties te herkennen en te stoppen door u bewust te zijn van het hier en nu.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • Aandacht voor uzelf
  • Gratis werkboek en geluidsbestanden
  • Overdag en ’s avonds

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.