uitloggen

/ Mindfulness

Heeft u dagelijks een druk schema waarin alles moet? Heeft u af en toe het idee dat de dag een race tegen de klok is? Hoe zou uw leven er uit zien als u tevreden bent met wie u bent en met wat u doet? Tijdens de cursus Mindfulness leert u hoe een goede relatie met uzelf aan te gaan. U leert het contact met uw lichaam te herstellen en te onderhouden. Ook tijdens uw werk of bezigheden leert u in een seconde uw focus te verleggen waardoor u rust en ruimte ervaart. Mindfulness leert u leiding te nemen over uw eigen leven.

Ons aanbod


Mindfulness wordt ook wel ‘aandachttraining’ genoemd en is een krachtige methode om met stress, chronische pijn en psychisch/fysiek lijden om te gaan. U leert hoe u zelf een actieve bijdrage kunt leveren aan uw gezondheid en welzijn. Stress, pijn en lijden zijn inherent aan het leven, maar welk effect dit op u heeft, hangt sterk samen met hoe u er mee om gaat. In plaats van u te richten op doelen in de toekomst of te blijven hangen in het verleden, leert Mindfulness uw aandacht te richten op nu. Zo leert u om sombere en/of stressvolle gedachten en emoties te herkennen en te stoppen door u bewust te zijn van het hier en nu.


Uw voordeel
Leden betalen op vertoon van hun ledenpas voor de Mindfulness cursus: € 225,- (normaal € 275,-). De terugkomochtend is facultatief. Dit wil zeggen dat deze geen onderdeel is van de Mindfulness cursus. De deelname aan deze ochtend is op eigen verzoek. De kosten voor de terugkomochtend bedragen € 30,-. Bedragen zijn inclusief leer-/werkboek, geluidsbestanden en extra materialen.

N.B. Indien een les niet bijgewoond kan worden, kan deze ingehaald worden in de parallel lopende groep; zo hoeft u geen les te missen.


Locatie en data
De cursus Mindfulness vindt plaats in Gouda, Thorbeckelaan 2. U kunt gratis in de buurt parkeren. 

Binnenkort starten twee cursussen:

  1. Cursus met startdatum woensdag 11 september 2019 van 09.15 tot 11.30 uur; overige cursusdata 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober, 30 oktober en 6 november 2019.
  2. Cursus met startdatum woensdag 11 september 2019 van 19.15 tot 21.30 uur; overige cursusdata 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober, 30 oktober en 6 november 2019.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aandacht voor uzelf
  • Gratis werkboek en geluidsbestanden
  • Overdag en ’s avonds
  • Aandacht voor uzelf
  • Gratis werkboek en geluidsbestanden
  • Overdag en ’s avonds

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400