Speciale schoenen aan huis

Voor mensen die lastige of pijnlijke voeten hebben en minder mobiel zijn, is er de speciale schoenenservice aan huis van de Beter Lopen Winkel.

Uw voordeel
U ontvangt maar liefst 10% korting op de aanschaf van een paar schoenen. Bovendien betaalt u geen voorrijkosten.

Ons aanbod
Een ervaren medewerker van de Beter Lopen Winkel komt bij u thuis om in alle rust schoenen te passen. Hij heeft schoenen in diverse modellen en kleuren en in verschillende breedtematen. Er zijn ook schoenen met elastisch materiaal voor de diabetische of reumatische voet. Woont u in een zorgcentrum, ook dan komt de medewerker van de Beter Lopen Winkel naar u toe.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • Bij u thuis
  •  10% korting op de gehele collectie
  • Geen voorrijkosten

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.