uitloggen

/ Speciale schoenen aan huis

Voor mensen die lastige of pijnlijke voeten hebben en minder mobiel zijn, is er de speciale schoenenservice aan huis.


Ons aanbod


Een ervaren medewerker van de Beter Lopen Winkel komt bij u thuis om in alle rust schoenen te passen. Hij heeft schoenen in diverse modellen en kleuren en in verschillende breedtematen. Er zijn ook schoenen met elastisch materiaal voor de diabetische of reumatische voet. Woont u in een zorgcentrum, ook dan komt de medewerker van de Beter Lopen Winkel naar u toe.


Beter lopen winkel
Bezoekt u liever de winkel? Klik dan hier voor meer informatie.


Uw voordeel
U ontvangt maar liefst 10% korting op de aanschaf van een paar schoenen. Bovendien betaalt u geen voorrijkosten.


Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing
.

  • Bij u thuis
  •  10% korting op de gehele collectie
  • Geen voorrijkosten
  • Bij u thuis
  •  10% korting op de gehele collectie
  • Geen voorrijkosten

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400