uitloggen

/ Maaltijden

Denk eens aan onze maaltijdservice. Voor de momenten dat u niet in staat bent om zelf voor het avondeten te zorgen. Wij leveren verse en gezonde maaltijden die u alleen nog maar hoeft te verwarmen in de magnetron of in de oven. Bij Vierstroom kunt u liezen uit twee leveranciers: apetito en Vers aan Tafel. Ook voor als u het lastig vindt om elke dag een verse maaltijd op tafel te zetten.


Ons aanbod


apetito
De koks van apetito maken al 25 jaar lekkere maaltijden met uitsluitend de beste en meest verse ingrediënten. Bij het koken houden zij rekening met de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. U kunt kiezen uit meer dan 130 vriesverse maaltijden. Van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. Ook met speciale wensen en behoeften houdt apetito rekening. Zij bieden natriumarme, glutenvrije, vegetarische, halal- en gepureerde voeding. Daarnaast kunt u kiezen uit soepen en desserts. Het gehele assortiment vindt u in de catalogus, die u kunt  kunt u opvragen bij Vierstroom Ledenservice. U bestelt 7 maaltijden per keer, zo vaak en wanneer u het uitkomt. apetito brengt de maaltijden op een vaste bezorgdag bij u aan huis, zonder bezorgkosten.

 • Gepureerde en gemalen maaltijden (winVitalis)
  Speciaal voor mensen die problemen hebben met kauwen of slikken heeft apetito het assortiment winVitalis ontwikkeld. Dit bestaat uit gepureerde maaltijden in grote en kleine porties, en gemalen maaltijden. De recepten zijn zó samengesteld dat het gerecht ook na het pureren nog steeds heerlijk en herkenbaar is. Alle maaltijden worden vriesvers geleverd en kunnen eenvoudig worden verwarmd in de magnetron of de oven.
 • Voedingsadvies
  Voor voedingsadvies op maat kunt u terecht bij de gediplomeerde diëtisten van apetito. Zij beantwoorden kosteloos al uw vragen over voeding en dieten: 0800 023 29 75.

Uw voordeel
Als lid van Vierstroom krijgt u 10% korting op alle soepen, maaltijden, dinerdozen en desserts én op alle winVitalis-maaltijden van apetito. U betaalt daarnaast geen bezorgkosten.

 

Vers aan Tafel
Vers aan Tafel kookt gezonde maaltijden voor u, waarbij kwaliteit en smaak voorop staan. De maaltijden blijven vers doordat ze direct na bereiding worden ingevroren. zo blijven de smaak en voedingswaarden optimaal bewaard. De maaltijden zijn bovendien voor een groot deel vrij van E-nummers, onnatuurlijke toevoegingen, smaakversterkers of kleurstoffen. En dat proeft u!

Het assortiment bestaat uit 140 verschillende gerechten. Van de Hollandse keuken tot internationale gerechten uit de Oosterse of Italiaanse keuken.  Daarnaast kunt u kiezen uit vegetarische, natriumarme en gemalen maaltijden. Vers aan Tafel levert ook diverse soepen en desserts.

Bestellen is altijd vrijblijvend. Bij Vers aan Tafel hoeft u niet wekelijks af te nemen. De bezorgers brengen de maaltijden gratis bij u thuis op een vaste bezorgdag. U kunt op de bezorgdag  ’s ochtends bellen voor een indicatie van het bezorgmoment.


Uw voordeel
Als lid van Vierstroom krijgt u 5,5% korting op alle maaltijden en assortimentsdozen van Vers aan Tafel. U betaalt daarnaast geen bezorgkosten.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • Ruime keuze
 • Ook voor speciale dieetwensen
 • Aantrekkelijke korting
 • Ruime keuze
 • Ook voor speciale dieetwensen
 • Aantrekkelijke korting

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400