Klusservice

Voor al uw kleine klusjes in en rond het huis kunt u bij onze samenwerkingspartner UWassistent terecht. U kunt hen inschakelen voor de volgende klussen:

  • Vervangen of ophangen van een lamp
  • Kast of een ander meubel in elkaar zetten
  • Ophangen van schilderijen
  • Overige kleine reparatiewerkzaamheden

Uw voordeel
Leden van Vierstroom betalen voor een klushulp via UWassistent vanaf € 25,- per uur. U betaalt geen voorrijkosten en geen eenmalige servicekosten (€ 14,95). De minimale afname is 2 uur per keer.  Na aanmelding van uw klus bij Vierstroom Ledenservice neemt een contactpersoon van UWasisstent contact met u op om in een persoonlijk gesprek uw wensen in kaart te brengen. Aan de hand van deze wensen wordt een klusjesman of klusjesvrouw bij u in de buurt geselecteerd. U hoort direct tegen welk uurtarief de klus uitgevoerd kan worden. 

Betaling:
U ontvangt aan het einde van de maand een factuur met een overzicht van de gewerkte uren van uw klusjesman. Deze factuur kunt u per overschrijving of iDEAL voldoen aan de betalingsprovider. Zij zorgen vervolgens voor de uitbetaling aan de dienstverlener.

N.b. de werkzaamheden van de klushulp van UWassistent valt onder de regeling Dienstverlening aan huis.

Voorzorgsmaatregelen in het kader van corona:
Om uzelf en de klushulp tegen het coronavirus te beschermen, verzoeken wij u de basisregels van de overheid in acht te nemen. Als er sprake is van klachten of een coronabesmetting dan verzoeken wij u de afspraak met de klushulp te annuleren. De dienstenleverancier zal dit ook doen. 

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene voorwaarden van Vierstroom Ledenservice

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Nog geen lid van Vierstroom?

  • Gescreende dienstenleveranciers
  • Voor klussen in en rond het huis

 

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!
Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. Partnernaam - Geboortenaam.