Klusservice

Voor al uw (kleine) klusjes in en rond het huis kunt u bij onze samenwerkingspartner Klusup terecht. U kunt hierbijdenk aan klein schilderwerk, laminaat en zeil leggen, het in elkaar zetten van meubelen, het ophangen van lampen, spiegels en het plaatsen van kranen, sloten en deuren.

Uw voordeel
U ontvangt 10% korting op het uurtarief en de voorrijkosten. U betaalt voor het eerste uur inclusief voorrijkosten: € 47,30 (in plaats van € 52,50) en voor elk aansluitend uur: € 29,25 (in plaats van € 32,50). Genoemde bedragen bedragen zijn inclusief BTW.
Extra kosten voor het afvoeren van bouwafval: € 85.
Bij Klusup betaalt u achteraf. Indien u geen emailadres heeft, ontvangt u een factuur per post. Anders ontvangt u een digitale factuur per e-mail.

Gereedschap
Standaard nemen de klusjesmannen het volgende gereedschap mee: zaag, hamer, rolmaat, nijptang, draadstriptang, schroevendraaiers, steek- en ringsleutels en accuboor met schroefbitten. Staat het benodigde gereedschap voor uw klus er niet tussen? Geef dit dan aan bij aanmelding.

Tevredenheidsgarantie
KlusUp streeft naar een hoge klanttevredenheid. Maar mocht de klus -onverhoopt- niet naar behoren zijn uitgevoerd dan wordt de klus kosteloos opnieuw uitgevoerd.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene voorwaarden van Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Handig voor thuis
  • Betrouwbare klusjesmannen

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.