Kunstgebit

Uw gebit is erg belangrijk. Niet alleen om er keurig uit te zien, maar ook om er goed mee te kauwen. Voor de dienst Kunstgebit aan huis werkt Vierstroom samen met de Kunstgebit Express. Deze firma werkt uitsluitend samen met tandprothetici die speciaal hiervoor opgeleid zijn en het ambacht van tandtechnicus beheersen. De Kunstgebit Express maakt gebruik van moderne drie dimensionale technieken (3D). Hiermee kan niet alleen sneller maar ook nauwkeuriger een goed passend gebit gemaakt worden. De nauwkeurigheid van de moderne scanners is zo groot dat een te ruime prothese tot het verleden behoort. De scanners meten de prothese aan alle kanten op en digitaliseren de meetgegevens tot op een tiende millimeter nauwkeurig. Vervolgens wordt het kunstgebit uit een massief blok kunststof gefreesd, zonder enige afwijking. Zo heeft u in amper 14 dagen een perfect gebit. Bovendien is het gebit dan sterker en beter schoon te houden.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • nieuwste technieken zoals 3D
  • contracten met alle zorgverzekeraars
  • € 76,00 korting

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.