Opticien aan huis

Kunt u, om wat voor reden dan ook, niet naar de opticien komen? Dan hebben wij een oplossing voor u: de opticien aan huis.

Uw voordeel
U ontvangt 15% op de aanschaf van een complete bril en een brillenkoker gratis. Bovendien betaalt u geen voorrijkosten.

Ons aanbod
In uw eigen vertrouwde omgeving wordt het oogmeetkundig onderzoek inclusief een oogdrukmeting uitgevoerd door een vakbekwaam opticien van Thuisoptiek Croese. Met behulp van geavanceerde apparatuur kan de opticien in iedere situatie uw ogen meten. Daarna kiest u uit een uitgebreide brillencollectie een montuur dat het beste bij u past. Standaard neemt Thuisoptiek Croese wel 100 monturen in verschillende prijsklassen mee. Er is dus altijd een montuur dat u past. Als het om het brillenglas gaat, is er keuze uit budget- en premiumglas; beide van gerenommeerde fabrikanten. Ook vergrotende hulpmiddelen zijn leverbaar.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • 15% korting en een brillenkoker gratis
  • Geen voorrijkosten
  • Aangesloten bij NUVO en het NBvO

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.