Tuinservice

Geen tijd of geen zin om zelf kleine klusjes in de tuin op te pakken? Of lukt het om een andere reden niet meer? Of heeft u juist een grote klus in de tuin die gedaan moet worden? De tuinservice van Vierstroom heeft voor u de oplossing. Wij werken samen met Klusup.

Uw voordeel
U ontvangt een korting van 10% op het uurtarief en de voorrijkosten. Dit wil zeggen dat u voor het eerste uur € 42,75 inclusief voorrijkosten betaalt (in plaats van € 47,50) en voor elk aansluitend uur betaalt u € 24,85 (in plaats van € 27,50). De genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
Leden van Vierstroom betalen achteraf na uitvoering van de klus. Indien u geen e-mailadres heeft, ontvangt u een factuur per post. Als u wel over een e-mailadres beschikt, ontvangt u een digitale factuur.
Voor het afvoeren van tuinafval betaalt u: € 85.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • Ervaren en betrouwbare tuinmannen
  • Korting speciaal voor leden

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.