uitloggen

/ Tuinservice

Geen tijd of geen zin om zelf kleine klusjes in de tuin op te pakken? Of lukt het om een andere reden niet meer? Of heeft u juist een grote klus in de tuin die gedaan moet worden? De tuinservice van Vierstroom heeft voor u de oplossing. Wij werken samen met Klusup en SDW-Rotterdam.

Ons aanbod


Voor klein tuinonderhoud, zoals snoeien, maaien, onkruid verwijderen en bladruimen kunt u terecht bij de Klusup en SDW-Rotterdam.

Voor tuinaanleg, het  plaatsen van schuttingen en het ophogen en bestraten van uw terras kunt u ook SDW-Rotterdam inschakelen.

De tuinmannen nemen standaard het volgende gereedschap mee: schep, schoffel, (blad)hark, (hand)zaag, snoeischaar, handschoenen, onkruid gereedschap en (elektrische) heggenschaar. Staat het benodigde gereedschap voor uw klus er niet tussen? Geeft dit dan aan in de omschrijving in het formulier dat u vindt in het roze blok onder de button 'Aanmelden'. Of geef uw specifieke vraag door aan de medewerker van Vierstroom Ledenservice op 088-0900400.


Uw voordeel

 • Klusup
  U ontvangt een korting van 10% op het uurtarief en de voorrijkosten. Dit wil zeggen dat u voor het eerste uur € 42,75 inclusief voorrijkosten betaalt (in plaats van € 47,50) en voor elk aansluitend uur betaalt u € 24,85 (in plaats van € 27,50). De genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
  Leden van Vierstroom betalen achteraf na uitvoering van de klus. Indien u geen e-mailadres heeft, ontvangt u een factuur per post. Als u wel over een e-mailadres beschikt, ontvangt u een digitale factuur.
  Voor het afvoeren van tuinafval betaalt u: € 85.

 • SDW-Rotterdam
  U betaalt voor eenvoudige werkzaamheden € 26,33 per uur in plaats van € 27,33 per uur. Voor zware klussen zoals het bestraten en ophogen van de tuin betalen leden € 33,97 per uur (in plaats van € 34,97 per uur). De bedragen zijn inclusief BTW, maar exclusief voorrijkosten. Voor leden in  Bergschenhoek, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Gouda, Moerkapelle, Zevenhuizen en Zoetermeer bedragen de voorrijkosten € 19. Alle overige plaatsen: € 27,50. Bedragen kunnen zowel contant als per pin betaald worden. Klant ontvangt altijd een factuur achteraf.
  Laat u uw tuinval via SDW-Rotterdam afvoeren dan betaalt u € 35 (tot 100 kg).
  N.B. de tuinmannen van SDW-Rotterdam komen altijd met zijn tweeën. Dit betekent u een dubbeltarief per uur betaalt maar dat klus wel sneller geklaard wordt.


Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden  Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • Ervaren en betrouwbare tuinmannen
 • Korting speciaal voor leden
 • Ervaren en betrouwbare tuinmannen
 • Korting speciaal voor leden

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400