Ledenvoordeel bij Vierstroom Thuiszorgwinkels

In de Vierstroom Thuiszorgwinkels vindt u een ruim assortiment aan sport- en welnessproducten, kraamproducten, loophulpmiddelen, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. Deskundige medewerkers geven u graag persoonlijk advies. Als Vierstroomlid geniet u van allerlei voordelen!

Thuiszorgwinkel voor thuis

Zorg en herstel gaan beter met de juiste hulp. Advies op maat bijvoorbeeld, en hulpmiddelen die het thuis nét wat makkelijker maken. In ons werkgebied vindt u zes Thuiszorgwinkels, hiervoor werken we samen met Vegro. Is het lastig voor u om een winkel te bezoeken, dan kunt u uw hulpmiddelen ook bestellen via de webwinkel van Vegro. In de webwinkel ontvangt u 10% korting op het verhuur- en verkoopassortiment met de kortingscode VIERSTROOMLID2022.

''Ik ben aan beide knieën geopereerd. Tijdens mijn herstel kon ik een speciale douchekruk lenen bij de Vierstroom Thuiszorgwinkel. Toen ik weer op de been was ging er een wereld voor me open!'' – Jos Breit (70)

Uw Voordeel

Als lid van Vierstroom Ledenservice kunt u gebruikmaken van allerlei voordelen in de Vierstroom Thuiszorghulpwinkels, zoals speciale kortingen en extra service*. De voordelen bij Vierstroom Thuiszorgwinkels zijn exclusief voor onze leden. Op vertoon van uw ledenpas kunt u gebruikmaken van:

  • Advies van deskundige medewerkers;
  • Kosteloos lenen van krukken* (elleboogkrukken, reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken), een rollator of een looprek (voor elk gezinslid 1x per kalenderjaar, maximaal 8 weken aaneengesloten);
  • 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Vierstroom Thuiszorgwinkels.

* Lees hier wat de voorwaarden zijn en hoe het werkt.

Vind uw thuiszorgwinkel

Lees de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Nog geen lid van Vierstroom?

  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Gratis krukken of een rollator of een looprek lenen

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!
Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. Partnernaam - Geboortenaam.