uitloggen

/ Vierstroom Thuiszorgwinkels

Bent u op zoek naar hulpmiddelen en verwacht u een goed advies, bezoek dan eens één van de Vierstroom Thuiszorgwinkels. U vindt daar een ruim assortiment hulpmiddelen, sport- en welnessproducten, kraamproducten, loophulpmiddelen, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. Deskundige medewerkershelpen u graag bij het maken van de juiste keuze.


Ons aanbod


Vierstroom werkt voor de exploitatie van Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen. In ons werkgebied vindt u zes Vierstroom Thuiszorgwinkels. Er is dus altijd een winkel bij u in de buurt. En is het voor u lastig om de winkels te bezoeken, dan kunt u uw hulpmiddelen ook bestellen via de Webshop van Vegro.


Gratis bloeddrukmeting

Iedere eerste woensdag van de maand kunt u in de Vierstroom Thuiszorgwinkels in Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Woerden en Zoetermeer gratis uw bloeddruk laten meten. U kan tussen 10.00 en 15.00 uur binnen lopen voor een meting. Een afspraak maken is niet nodig.
De bloeddruk wordt gemeten met een automatische bloeddrukmeter. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts.


Uw voordeel
U leent uw krukken (elleboogkrukken, reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken) of looprek gratis in de Vierstroom Thuiszorgwinkel. Dit aanbod geldt voor elk gezinslid éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken. En op vertoon van uw Vierstroom ledenpas ontvangt u ook nog eens 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment. Deze korting krijgt u ook in de andere thuiszorgwinkels van Vegro. En bent u niet in de buurt van een Vierstroom Thuiszorgwinkel, omdat u bijvoorbeeld op vakantie bent, dan kunt u de krukken of het looprek ook gratis lenen in de plaatselijke Vegro Thuiszorgwinkel.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Gratis krukken of een looprek lenen
  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Gratis krukken of een looprek lenen

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400