Vierstroom Thuiszorgwinkels

Bent u op zoek naar hulpmiddelen en verwacht u een goed advies, bezoek dan eens één van de Vierstroom Thuiszorgwinkels. U vindt daar een ruim assortiment hulpmiddelen, sport- en welnessproducten, kraamproducten, loophulpmiddelen, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. Deskundige medewerkershelpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw voordeel
Op vertoon van uw Vierstroom ledenpas ontvangt u 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Deze korting krijgt u ook in andere thuiszorgwinkels van Vegro. En leden van Vierstroom lenen krukken (elleboogkrukken, reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken) of een rollator of een looprek gratis in de Vierstroom Thuiszorgwinkel. Dit aanbod geldt voor elk gezinslid éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken aaneengesloten. Klik hier voor meer informatie daarover.
Bent u niet in de buurt van een Vierstroom Thuiszorgwinkel, omdat u bijvoorbeeld op vakantie bent, dan kunt u de krukken of het looprek ook gratis lenen in de plaatselijke Vegro Thuiszorgwinkel. 
Voor de adressen van de Vierstroom Thuiszorgwinkels klik hier

Ons aanbod
Vierstroom werkt voor de exploitatie van de Vierstroom Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen. In ons werkgebied vindt u zes Vierstroom Thuiszorgwinkels. Er is dus altijd een winkel bij u in de buurt. En is het voor u lastig om de winkels te bezoeken, dan kunt u uw hulpmiddelen ook bestellen via de webwinkel van Vegro. U ontvangt dan ook 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment. Gebruik hiervoor de kortingscode: VIERSTROOMLID2021 
Voor het online bestellen van uw hulpmiddelen via de Vegro webwinkel klik hier. Vergeet niet uw kortingscode te gebruiken!

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Nog geen lid van Vierstroom?

  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Gratis krukken of een rollator of een looprek lenen

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!
Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. Partnernaam - Geboortenaam.