uitloggen

/ Speciale schoenenwinkels

Voor gezonde speciale schoenen gaat u naar de Beter Lopen Winkel in Den Haag, Leiderdorp of Groenekan (Utrecht). In de Beter Lopen Winkel verkopen ze goede en speciale schoenen van bekende merken.


Ons aanbod


De Beter Lopen Winkel werkt nauw samen met de podologen en de orthopedische schoenmakers. Zij kunnen u helpen met de meest voorkomende voetklachten, zoals hielpijn, hielspoor en voorvoet pijn.  Regelmatig is er een voetendag en een gratis inloop spreekuur voetklachten.

In de omgeving zijn er drie Beter Lopen Winkels.


Uw voordeel
U ontvangt in de winkel 10% korting op de aanschafprijs van schoenen. Dit bedrag wordt direct op het aankoopbedrag in mindering gebracht. Ook in de webwinkel van de Beter Lopen Winkel kunt u terecht.


Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • 10% korting op de gehele collectie
  • Ruime keuze
  • Samenwerking met registerpodoloog
  • 10% korting op de gehele collectie
  • Ruime keuze
  • Samenwerking met registerpodoloog

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400