uitloggen

/ Cursus EHBO bij (klein)kinderen

Weet u wat u moet doen om uw (klein)kind te helpen? De meeste ongelukken gebeuren in en om het huis. Kleine ongelukken of ernstige situaties. U kunt het verschil maken en doeltreffend handelen door het volgen van een cursus EHBO aan (klein)kinderen.


Ons aanbod

De cursus wordt gegeven door gecertificeerde instructeurs van Vivere Trainingen. Deze bestaat voor een deel uit theorie, maar voornamelijk uit praktijkoefeningen.
Volgende handelingen komen aan de orde:

 • het stelpen van ernstige bloedingen
 • het aanbrengen van verband
 • het spalken bij kneuzingen en botbreuken
 • omgaan met rugletsel
 • handelen bij een shock
 • handelen bij verslikking en verstikking
 • reanimeren


Cursusaanbod 2020

De cursus EHBO bij (klein)kinderen bestaat uit 1 lesdag van 08.30 tot 17.00 uur en vindt op de volgende data plaats:

 • Zaterdag 7 maart 2020
 • Zaterdag 10 oktober 2020

 

N.B. De cursussen gaan door bij acht of meer aanmeldingen. Per cursus is er plek voor maximaal 12 deelnemers.


Cursuslocatie
De cursus vindt plaats op de Bachstraat 9, 2807 HZ Gouda (wijk Goverwelle). Deze locatie is goed bereikbaar via openbaar vervoer (station Gouda-Goverwelle). Ook zijn er voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de buurt van de trainingsruimte.


Uw voordeel
U betaalt voor deze cursus €115,--. U kunt zich laten certificeren voor deze cursus EHBO maar dit is niet verplicht. De certificering van deze cursus via NIKTA*. De kosten hiervoor bedragen € 40,--. Onderdeel van de certificering is een verplichte E-learning module die u voorafgaand aan de cursus dient te volgen.

Indien u onverhoopt verhinderd bent voor de cursus, dan kunt u de cursus op een andere datum inhalen. Materialen, zoals boeken die verstrekt worden bij de EHBO cursus worden ten allen tijden in rekening gebracht.

Vergoeding via uw zorgverzekering
Vivere Trainingen is NIKTA gecertificeerd. Door deze certificering vallen de preventiecursussen onder de vergoedingen van de zorgverzekeringsmaatschappijen. Vergoeding is afhankelijk van uw polis en uw aanvullende zorgverzekeringspakket. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

*NIKTA is de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten NHV en Acute Zorg (eerste hulp) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-IS/IEC 17024.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • Kleine groepen van maximaal 12 deelnemers
 • Erkende opleiders
 • Kleine groepen van maximaal 12 deelnemers
 • Erkende opleiders

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400