uitloggen

/ Cursus EHBO bij (klein)kinderen herhaling

Heeft u al eerder een cursus EHBO aan (klein)kinderen gevolgd dan is het raadzaam om jaarlijks uw kennis op te frissen en de praktijkoefeningen te herhalen.

Om die reden biedt Vierstroom in samenwerking met Vivere Trainingen u de mogelijkheid om een herhalingscursus EHBO bij (klein)kinderen te volgen.

Cursusaanbod 2020
De herhalingscursus EHBO bij (klein)kinderen bestaat uit 1 dagdeel en vindt plaats op zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur op volgende data:

  • Zaterdag 9 mei 2020
  • Zaterdag 31 oktober 2020


Trainingslocatie

De cursus vindt plaats in het gebouw van Mozaiek Wonen, Bachstraat 9, 2807 HZ Gouda (wijk Goverwelle). Deze locatie is goed bereikbaar via openbaar vervoer (station Gouda-Goverwelle). Ook zijn er voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de buurt van de trainingsruimte.


Uw voordeel
U betaalt € 67,50 voor de herhalingscursus EHBO bij (klein)kinderen.


Vergoeding via uw zorgverzekering

Vivere Trainingen is NIKTA* gecertificeerd.Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar deze cursus. Dit hangt af van uw polis en uw aanvullende zorgverzekeringspakket. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

*NIKTA is de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten NHV en Acute Zorg (eerste hulp) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-IS/IEC 17024.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Kleine groepjes van maximaal 12 deelnemers
  • Erkende opleiders
  • Kleine groepjes van maximaal 12 deelnemers
  • Erkende opleiders

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400