Cursus EHBO bij (klein)kinderen herhaling

Heeft u al eerder een cursus EHBO aan (klein)kinderen gevolgd dan is het raadzaam om jaarlijks uw kennis op te frissen en de praktijkoefeningen te herhalen. Om die reden biedt Vierstroom in samenwerking met Vivere Trainingen u de mogelijkheid om een herhalingscursus EHBO bij (klein)kinderen te volgen.

Uw voordeel
U betaalt € 67,50 voor de herhalingscursus EHBO bij (klein)kinderen.

N.B. Vivere Trainingen is NIKTA* gecertificeerd.Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar deze cursus. Dit hangt af van uw polis en uw aanvullende zorgverzekeringspakket. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

Cursusaanbod 2020
De herhalingscursus EHBO bij (klein)kinderen bestaat uit 1 dagdeel en vindt plaats op zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur op volgende data:

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • Kleine groepjes van maximaal 12 deelnemers
  • Erkende opleiders

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.