uitloggen

/ Cursus EHBO bij volwassenen herhaling

Voor het opfrissen van uw kennis bij eerste hulp bij ongelukken organiseert Vierstroom in samenwerking met Vivere Trainingen de herhalingscursus EHBO bij volwassenen. Deze cursus is speciaal voor mensen die al eerder een cursus EHBO gevolgd hebben.

Ons aanbod in 2019

De herhalingscursus EHBO bij volwassenen bestaat uit 1 lesdeel van 08.30 tot 13.00 uur en vindt plaats op:

  • zaterdag 23 november 2019

Ons aanbod in 2020

De herhalingscursusen EHBO bij volwassenen vinden op de volgende data en tijdstippen plaats:

  • Donderdag 2 & 9 april 2020 van 19.00 tot 21.30 uur
  • Zaterdag 21 november 2020 van 08.30 tot 13.00 uur

Trainingslocatie
De cursus vindt plaats in het gebouw van Mozaiek Wonen, Bachstraat 9, 2807 HZ Gouda (wijk Goverwelle). Deze locatie is goed bereikbaar via openbaar vervoer (station Gouda-Goverwelle). Ook zijn er voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de buurt van de trainingsruimte.

 

Uw voordeel
U betaalt voor deze cursus € 57,50. Van 1 januari 2020 geldt een nieuw tarief: € 67,50.

Vergoeding via uw zorgverzekering
Vivere Trainingen is aangesloten bij de NIKTA*. Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar deze cursus. Dit hangt af van uw polis en uw aanvullende zorgverzekeringspakket. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

*NIKTA is de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten NHV en Acute Zorg (eerste hulp) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-IS/IEC 17024.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Erkende opleiders
  • Kleine groepen van maximaal 12 deelenmers
  • Erkende opleiders
  • Kleine groepen van maximaal 12 deelenmers

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400