uitloggen

/ Cursus Reanimatie&AED aan volwassenen en kinderen

Reanimeren en de AED gebruiken, is bij volwassenen anders dan bij kinderen. Tijdens deze nieuwe cursus leert u hoe u volwassenen als kinderen kunt reanimeren, inclusief het gebruik van de AED. Onderdeel van deze cursus is een verplichte e-learning module.

Ons aanbod


De cursus Reanimatie&AED wordt verzorgd door Vivere Trainingen (voorheen Groene Hart Ziekenhuis). Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:
·         een hartinfarct herkennen
·         het slachtoffer in een stabiele zijligging neerleggen
·         omgaan met een bewusteloos slachtoffer
·         reanimeren (borstcompressies geven en beademen)
·         een AED  gebruiken (automatische externe defibrillator)

Cursusdatum
Dinsdag 8 en 15 oktober 2019 van 18.30 tot 21.30 uur

Locatie
De cursus vindt plaats in het gebouw van Mozaiek Wonen, Bachstraat 9, 2807 HZ Gouda (wijk Goverwelle). Deze locatie is goed bereikbaar via openbaar vervoer (station Gouda-Goverwelle). Ook zijn er voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de buurt van de trainingsruimte.


Uw voordeel

U betaalt voor deze cursus: € 65,-.  Onderdeel van deze cursus is een verplichte e-learning module. De kosten bedragen € 35,- en komen bovenop het cursusbedrag.


Vergoeding via uw zorgverzekering
Vivere Trainingen is NIKTA* gecertificeerd. Door deze certificering valt de cursus onder de vergoedingen van de zorgverzekeringsmaatschappijen. Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar deze cursus. Dit hangt af van uw polis en uw aanvullende zorgverzekeringspakket. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

*NIKTA is de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten BHV en Acute Zorg (Eerste hulp) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-ISI/IEC 17024.


Op het lidmaatschap van Vierstroom en de diensten en activiteiten die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • NRR-gecertificeerd (volgens richting Nationale Reanimatie Raad)
  • Maximaal 12 deelnemers
  • NRR-gecertificeerd (volgens richting Nationale Reanimatie Raad)
  • Maximaal 12 deelnemers

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400