uitloggen

/ Kerstdagtocht Essen (Duitsland) - 12 december 2019

Reis mee met de kerstdagtocht naar het mooie Essen en geniet van één van de bekendste kerstmarkten in Duitsland. Van der Valk Vakanties organiseert op 12 december deze gezellige kerstdagtocht.


Ons aanbod


Diverse opstapplaatsen
Per touringcar kunt u vanaf Zoetermeer, Gouda, Woerden, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel naar Essen reizen, waar u omstreeks 11.30 uur aankomt. Per opstapplaats geldt een minimum aantal deelnemers.

Programma
Bij aankomst in Essen kunt u de kerstmarkt op eigen gelegenheid bezoeken. Deze kerstmarkt wordt in 2019 voor de 45ste keer georganiseerd. Op het Willy-Brandt-Platz, de Rathenaustrasse en het Kennedyplein vindt u ongeveer 250 kraampjes boordevol traditionele kerstcadeaus, specialiteiten en snuisterijen. De markthandelaren komen van heinde en verre om hun handelswaar aan te prijzen, zoals houtsnijwerk uit Tirol en zilveren sierraden uit Thailand.

Om 15.15 uur staat de touringcar weer voor u klaar voor de terugreis. Onderweg geniet u van een heerlijk afscheidsdiner in een Van der Valk Hotel. Na het diner brengt de touringcar u terug naar uw opstapplaats!

Minder goed ter been?
De kerstdagtocht Essen is niet geschikt voor leden die minder goed ter been zijn vanwege de afstand van het busstation naar de kerstmarkt in Essen.  Om die reden kunnen leden die gebruikmaken van een rolstoel niet  met deze dagtocht mee. Maakt u gebruik van een rollator en wilt u mee met deze dagtocht, dan dient u dit bij de aanmelding te vermelden. In dat geval dient u zelf voor een goede begeleiding te zorgen tijdens de gehele dag. De begeleider dient zich dan ook aan te melden. Van der Valk Vakanties en Vierstroom kunnen dit niet voor u regelen.

Uw voordeel
U betaalt de speciale prijs van € 55,- per persoon, in plaats van € 70 per persoon. Deze prijs is inclusief het busvervoer en het diner. Vierstroom-leden die reserveren vóór 1 december 2019, betalen geen reserveringskosten (€ 5 per persoon). Bent u geen lid van Vierstroom dan betaalt u € 70 per persoon. Dit bedrag is inclusief € 5 reserveringskosten.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Inclusief heerlijk afscheidsdiner
  • Voor 1 december geboekt = geen reserveringskosten

 

  • Inclusief heerlijk afscheidsdiner
  • Voor 1 december geboekt = geen reserveringskosten

 

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400