uitloggen

/ Vakanties

Naast dagtochten biedt Van der Valk Vakanties ook diverse vakanties aan naar vele reisbestemmingen in binnen- en buitenland. U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van autoreizen, busreizen, vliegreizen, riviercruises, zeecruises en opmaat reizen. Klik hier voor uitgebreide informatie over het reisaanbod van Van der Valk Vakanties.

Bij Van der Valk Vakanties kunt u rekenen op persoonlijke service en aandacht.

Uw voordeel

U ontvangt 5% korting op de individuele reizen en betaalt geen reserveringskosten.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • 5% korting op alle vakanties
  • Geen reserveringskosten
  • 5% korting op alle vakanties
  • Geen reserveringskosten

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400