uitloggen

/ Begeleide individuele reizen

Bent u reislustig, wilt u uw grenzen verleggen, maar voelt u zich hierin beperkt door uw lichamelijke handicap? Dan bent u aan het juiste adres. Vierstroom werkt namelijk samen met MundoRado Reizen, specialist in aangepaste vakanties.

Ons aanbod


Reist u het liefste met uw eigen gezin of eigen groep in plaats van met een begeleide groepsreis? Onder de naam "Reizen op maat" (alle leeftijden) biedt MundoRado Reizen alle bestemmingen van de begeleide groepsreizen ook aan voor mensen die liever met hun eigen groep of gezin reizen. U bepaalt dan zelf wanneer u wilt reizen, met hoeveel personen en hoelang u op vakantie wilt en welke begeleiding/zorg u eventueel nodig heeft. MundoRado Reizen maakt graag een offerte voor u, afgestemd op uw wensen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 - 0900 400 of stuur een email naar ledenservice@vierstroom.nl

Reist u liever met een groep, klik dan hier voor de begeleide groepsreizen via MundoRado Reizen.


Uw voordeel

U ontvangt € 50,- korting per persoon per geboekte reis.


Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Reizen op maat
  • € 50 korting per persoon
  • Reizen op maat
  • € 50 korting per persoon

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400