Lezing Help, ik ben erfgenaam!

"Wat moet er gebeuren nadat iemand is overleden? Of als u of uw partner wilsonbekwaam wordt als gevolg van een ziekte als dementie?"

Een verdrietige en moeilijke tijd. Als partner en/of erfgenaam* moet u direct aan de slag met het regelen van de uitvaart en vaak ook met de afwikkeling van de nalatenschap. Ook bij (naderende) wilsonbekwaamheid is er sprake van een soort nalatenschap en moet er veel worden geregeld. Zoals het op orde houden van de financiën en natuurlijk het regelen van de noodzakelijke zorg. Op termijn komen daarbij vaak ook verhuizing en ondersteuning in de laatste levensfase aan de orde. Weet u wat u allemaal moet regelen en waar u als betrokkene op moet letten?

Uw voordeel

De lezing is exclusief voor leden van Vierstroom en kosteloos. Graag vooraf aanmelden voor de lezing.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.