uitloggen

/ Lezing Help, ik ben erfgenaam!

Naast de lezing levenstestament en erfrecht organiseren wij dit jaar ook de nieuwe lezing Help, ik ben erfgenaam!*

 

Wat moet er gebeuren nadat iemand is overleden? Of als u of uw partner wilsonbekwaam wordt als gevolg van een ziekte als dementie?

 

Een verdrietige en moeilijke tijd. Als partner of erfgenaam moet u direct aan de slag met het regelen van de uitvaart en vaak ook met de afwikkeling van de nalatenschap. Ook bij (naderende) wilsonbekwaamheid is er sprake van een soort nalatenschap en moet er veel worden geregeld. Zoals het op orde houden van de financiën en natuurlijk het regelen van de noodzakelijke zorg. Op termijn komen daarbij vaak ook verhuizing en ondersteuning in de laatste levensfase aan de orde.

 

Weet u wat u allemaal moet regelen en waar u als betrokkene op moet letten?

 

Ons aanbod


De Lezing Help, ik ben erfgenaam!* wordt gegeven door een (levens)executeur van Hereditas. Hereditas is specialist in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen in regelingen voor, en ondersteuning bij, wilsonbekwaamheid.

De lezing is exclusief voor leden van Vierstroom en kosteloos. Graag vooraf aanmelden voor de lezing.

 

Alle lezingen Help, ik ben erfgenaam! in 2019 zijn geweest. Eind 2019 worden de lezingen voor 2020 gepland. Houd de website in de gaten!

 

 

* Met ‘erfgenaam’ bedoelen wij de direct betrokkene na een overlijden of bij wilsonbekwaamheid als gevolg van ziekte of een ongeval.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400