Lezing Levenstestament en erfrecht

Op een dag komt u te overlijden of wordt u misschien wilsonbekwaam als gevolg van een ziekte, zoals dementie. Een verdrietige en moeilijke tijd voor uw geliefden, nabestaanden en betrokkenen. U kunt hun nú al zorgen uit handen nemen door er goed over na te denken hoe u uw zaken geregeld wilt hebben. Daarom organiseert Vierstroom een gratis lezing over het levenstestament en erfrecht. 

Ons aanbod
De Lezing levenstestament en erfrecht wordt gegeven door een notaris en door een executeur van Hereditas*. Lezingen in 2020:
- Gouda op dinsdagmiddag 10 maart 2020. Deze lezing is vol. U kunt zich niet meer aanmelden!
- Krimpen aan den IJssel op donderdagmiddag 16 april 2020
- Zoetermeer op donderdagmiddag 7 mei 2020
- Woerden op donderdagavond 11 juni 2020

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.