uitloggen

/ Lezing levenstestament en erfrecht

Wij organiseren voor u diverse keren per jaar een Lezing levenstestament en erfrecht. Deze lezingen zijn voor leden kosteloos.

 

Op een dag komt u te overlijden of wordt u misschien wilsonbekwaam als gevolg van een ziekte als dementie. Een verdrietige en moeilijke tijd voor uw geliefden, nabestaanden en betrokkenen. U kunt hen nú al zorgen uit handen nemen door goed na te denken over hoe u uw zaken dan geregeld wilt hebben.

 

Ons aanbod


De Lezing levenstestament en erfrecht wordt gegeven door een notaris en door een executeur van Hereditas. Hereditas is specialist in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen en in regelingen voor wilsonbekwaamheid.

 

Alle lezingen Levenstestament en Erfrecht in 2019 zijn geweest. Eind 2019 worden de lezingen voor 2020 gepland. Houd de website in de gaten!
 

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400