Personenalarmering

Stel, u valt en bent niet meer in staat de telefoon te bereiken. Dan biedt de alarmknop van Personenalarmering uitkomst. Dit draadloze alarm kunt u altijd bij u dragen. Hiermee kunt u hulp inschakelen in geval van nood. Dat kan een bekende zijn of een verpleegkundige. Zo is er in geval van nood altijd iemand bij u om te helpen. Zo heeft u dag en nacht een veilig gevoel.

U kunt kiezen uit verschillende abonnementen, gekoppeld aan uw mantelzorger of aan een professionele verpleegkundige. Zo is er altijd een abonnement dat bij u past. Personenalarmering is een samenwerkingspartner van Vierstroom Ledenservice. Leden van Vierstroom ontvangen korting op de maandelijkse premie van abonnement van Personenalarmering*.

NB. Personenalarmering is zich bewust van de ernst van het coronavirus en is als zorgorganisatie uiteraard extra alert. Ze volgen de adviezen en voorschriften van het RIVM. Onze medewerkers zijn geattendeerd op de hygiëne protocollen en geïnformeerd over de aanvullende maatregelen en procedures. 

Uw voordeel

Veilig Binnen Veilig Binnen Plus Totaal Veilig Overal Veilig Overal Plus Totaal
€ 21,95 per maand (normaal € 22,95) € 43,95 per maand (normaal € 44,95) € 21,75 per maand (normaal € 22,75) € 43,95 per maand (normaal € 44,95)
Persoonalarmerings apparaat vast Personenalarmerings apparaat vast Personenalarmerings apparaat mobiel Personenalarmerings apparaat mobiel
Meldcentrale functie Meldcentrale functie Direct contact met mantelzorger Meldcentrale functie
Mantelzorgopvolging Altijd 24/7 professionele opvolging Mantelzorgopvolging Altijd 24/7 professionele opvolging
Geen kluis Clavisio kluis BASIC Geen kluis Clavisio kluis BASIC


U kunt uw abonnement zelf samenstellen en bestellen via het online bestelformulier. Klik hier voor het formulier. Het bestelformulier wijst u verder de weg.

Soms is uw situatie anders dan de mogelijkheden die op deze pagina worden aangeboden. U kunt bijvoorbeeld al een kluis hebben via uw eigen/andere zorgorganisatie of u wilt met spoed (binnen 48 uur) een personenalarmering afnemen, neem dat contact met Personenalarmering
via 088 - 0234 790 (lokaal tarief). De klantenservice is bereikbaar van 08.30 tot 12.30 uur.

*Personenalarmering is samenwerkingspartner van Vierstroom

U vindt hieronder informatie over de verschillende abonnementen en over personenalarmering via de zorgverzekering. Bent u nog niet ingelogd, log dan eerst in.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservierstroomce van toepassing

  • Personenalarmering voor binnen en buiten
  • Klantenservice: 088 - 0900 400  (lokaal tarief)

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.