Yogaweekend in een klooster

Samenwerkingspartner Marijke van Veen van Yogastudio MACSY organiseert regelmatig yogaweekenden in een klooster. Tijdens het weekend kunt u deelnemen aan diverse yoga-sessies (o.a. ademhalingssessie en Nidra-sessie), meditatief wandelen en kunt u verschillende workshops volgen. De deelname aan de activiteiten tijdens dit weekend is geheel vrijblijvend. Het yogaweekend is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, afkomst, fysieke toestand en/of ervaring met yoga.

Uw voordeel
Leden van Vierstroom ontvangen € 40,- korting op de prijs van het yogaweekend en betalen € 290,- in plaats van € 330,-. Het vervoer naar het Klooster in Egmond aan Zee is niet inbegrepen en dient uzelf te regelen.

Ons aanbod
U verblijft als gast in een klooster. Tijdens uw verblijf gaat u mee in het ingetogen ritme van de bewoners van het klooster. Het programma start op vrijdagmiddag. U wordt omstreeks 16.00 uur verwacht in het klooster en op zondagmiddag na de maaltijd gaat u weer naar huis.

Het yogaweekend is gepland in Egmond aan Zee van 27 tot 29 maart 2020 in Egmond aan Zee.

Locatie
Het yogaweekend vindt plaats in het Sint Liobaklooster. Het Sint Liobaklooster vormt een monastieke gemeenschap in de benedictijner orde. In 1935 heeft Hildegard Michaelis het klooster gesticht. Na de kerkelijke goedkeuring in 1952 werd de officiele naam Congregatie van de Sorores Benedictinae Sanctae Liobae Egmundensis. In de jaren zestig ontstond ook de tak van de broeders, die met de zusters hetzelfde ideaal nastreeft. Het klooster heeft twee dochterstichtingen voortgebracht, in Zwitserland (in Orselina bij Locarno) en in Zuid Frankrijk (in Simiane-Colongue). Nu zijn het drie onafhankelijke, zelfstandige Monasteria geworden. In Egmond zijn momenteel zeven  zusters en drie broeders, varieërend in de leeftijd van 35 tot 83 jaar.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.