uitloggen

/ Informatiesessie over de werking van de zorg

U kunt zich weer aanmelden voor de informatiesessie over de werking van de zorg op 3 oktober a.s.  Door een aanpassing in de reservering is er een grotere ruimte beschikbaar gekomen. Maar let op vol = vol.

 

Vierstroom biedt u ondersteuning zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen en leven. Tijdens de informatiesessie over de werking van de zorg wijzen wij u de weg door het zorglandschap. Dit doen wij door drie zorgwetten te bespreken die betrekking hebben op zorg en ondersteuning. De zorgwetten die besproken worden zijn de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet langdurige zorg (Wlz).

 

Ons aanbod
We leggen u uit wat het doel is van elk van deze wetten en voor wie ze bestemd zijn. Daarnaast vertellen onze professionals hoe het zit met uw eigen bijdrage en bij welk loket u moet zijn om de juiste hulp of zorg aan te vragen. Maar ook welke keuzes u daarbij kunt maken. Gaat u bijvoorbeeld voor zorg in natura of juist een persoonsgebondenbudget (pgb)?

 

Locatie
2B-Home Event Center
Dr. J. W. Paltelaan 103, 2712 PT Zoetermeer

Bij 2B-Home Event Center kan gratis geparkeerd worden

Datum:
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 3 oktober 2019 van 14.00 tot 15.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur).


Uw voordeel
De informatiesessie over de werking van de zorg is exclusief voor leden van Vierstroom en gratis toegankelijk.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Exclusief voor leden
  • Gratis informatiesessie
  • Informatie over het zorglandschap in Nederland
  • Exclusief voor leden
  • Gratis informatiesessie
  • Informatie over het zorglandschap in Nederland

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400