Coaching gezond gewicht

Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen.  Bij de methode van ‘Puur Gezond’ wordt niet in één keer uw eetpatroon omgegooid. Iedere week gaat u één nieuwe uitdaging aan die u toepast in uw dagelijkse leven. Stap voor stap veranderen uw eetgewoonten en verlegt u de focus naar ontspanning en beweging. Binnen no time eet u gezonder, lekkerder en raakt u uw overtollige kilo's kwijt. Terwijl het u nauwelijks meer tijd kost.

Uw voordeel
Als lid van Vierstroom ontvangt u 10% korting op de tarieven van De Jager Vitaliteit. Bezoek aan huis is ook mogelijk. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.
Voedingscheck: € 94,50 (niet leden: € 105)
Coachingstraject 'Puur Gezond':  € 328,50 (niet-leden: € 365)

N.b. De Jager Vitaliteit is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtingsconsulenten Nederland. Vanuit de aanvullende verzekering vergoeden zorgverzekeraars (gedeeltelijk) de individuele coaching. Dit wordt vrijblijvend voor u uitgezocht.

Voedingscheck

Als u wilt weten of u gezond eet, voldoende mineralen en vitamines binnenkrijgt? Dan is de eenmalige voedingscheck misschien wel wat voor u. Na de telefonische intake wordt u verzocht om een voedingsdagboek bij te houden en een lijst in te vullen om meer te weten of u als persoon. In het dagboek houdt u precies bij hoeveel u op een dag eet. Welke producten u kiest en hoeveel u beweegt gedurende de dag. Aan de hand van uw ingevulde gegevens wordt vastgesteld of u voldoende groente, fruit, vezels, zuivel, vet, koolhydraten binnen krijgt. Of juist te veel. Tijdens het persoonlijke adviesgesprek van 1 uur ontvangt een persoonlijk voedings- en bewegingsadvies. Tevens ontvangt u een voorbeeldmenu dat u direct kunt gebruiken.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • 10% korting
  • Individueel coachingstraject
  • Een lager gewicht en meer energie

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.