uitloggen

/ Coaching gezond gewicht

Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen.  

 

Ons aanbod
Bij de methode van ‘Puur Gezond’ wordt niet in één keer uw eetpatroon omgegooid. Iedere week gaat u één nieuwe uitdaging aan die u toepast in uw dagelijkse leven. Stap voor stap veranderen uw eetgewoonten en verlegt u de focus naar ontspanning en beweging. Binnen no time eet u gezonder, lekkerder en raakt u uw overtollige kilo's kwijt. Terwijl het u nauwelijks meer tijd kost.

Na het afvallen begint echter voor velen pas de moeilijkheid. De kans blijft aanwezig om langzaam in het oude patroon terug te vallen. Ongemerkt komen er steeds wat grammetjes bij. Ook hierin voorziet de methode Puur Gezond met de 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht.

Voor de coachingstrajecten Gezond Gewicht werkt Vierstroom samen met De Jager Vitaliteit. U kunt kiezen voor individuele begeleiding maar ook voor een eenmalige voedingscheck. Voor alle trajecten geldt dat de gesprekken ook aan huis of online kunnen afgenomen worden.

 

Voedingscheck
Als u wilt weten of u gezond eet, voldoende mineralen en vitamines binnenkrijgt? Dan is de eenmalige voedingscheck misschien wel wat voor u.

Na de telefonische intake wordt u verzocht om een voedingsdagboek bij te houden en een lijst in te vullen om meer te weten of u als persoon. In het dagboek houdt u precies bij hoeveel u op een dag eet. Welke producten u kiest en hoeveel u beweegt gedurende de dag. Aan de hand van uw ingevulde gegevens wordt vastgesteld of u voldoende groente, fruit, vezels, zuivel, vet, koolhydraten binnen krijgt. Of juist te veel. Tijdens het persoonlijke adviesgesprek van 1 uur ontvangt een persoonlijk voedings- en bewegingsadvies. Tevens ontvangt u een voorbeeldmenu dat u direct kunt gebruiken.

 

Individuele coaching "Puur Gezond! Slank in acht stappen"
U leert om stapsgewijs kleine aanpassingen in uw voedings-, eet- en beweegpatroon te bewerkstelligen. Een gezondere leefstijl met aandacht voor gezonde voeding en voldoende beweging met als resultaat een gezond gewicht.

Het  traject bestaat uit de volgende onderdelen:

 • persoonlijk intakegesprek van 60 minuten
 • boek "Puur Gezond! Slank in 8 stappen"
 • 8 consulten van 30 minuten
 • 60 minuten extra begeleiding
 • e-mailservice (binnen 48 uur reactie)

 

Vergoeding via de aanvullende verzekering
Linda de Jager is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtingsconsulenten Nederland. Vanuit de aanvullende verzekering vergoeden zorgverzekeraars (gedeeltelijk) de individuele coaching. Linda zoekt dit vrijblijvend voor u uit.

 

Uw voordeel
Als lid van Vierstroom ontvangt u 10% korting op de tarieven van De Jager Vitaliteit. Bezoek aan huis is ook mogelijk. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Voedingscheck: € 94,50 (niet leden: € 105)
Coachingstraject 'Puur Gezond':  € 328,50 (niet-leden: € 365)

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • 10% korting
 • Individueel coachingstraject
 • Een lager gewicht en meer energie
 • 10% korting
 • Individueel coachingstraject
 • Een lager gewicht en meer energie

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400