uitloggen

/ Proef voordelig 6 maaltijden van Vers aan Tafel en ontvang 6 soepen cadeau

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan met Vers aan Tafel. Bestel uw eerste maaltijdbox met zes ambachtelijke maaltijden voor € 29,95. U ontvangt daarbij gratis een soepbox met zes soepen gratis.

 

Vers aan Tafel kiest voor natuurlijke ingrediënten en duurzame grondstoffen, bijvoorbeeld vis uit duurzame vangst. Door de maaltijden snel in te vriezen blijven de maaltijden vers en blijven smaak en voedingswaarden optimaal bewaard.

 

Ons aanbod

 

In de proefbox vindt u zes gevarieerde maaltijden:

• Gehaktbal met bloemkool en gekookte aardappelen

• Runderburger in uiensaus met rodekool en kruidige aardappelblokjes

• Hollandse hachee met rodekool en gekookte aardappelen

• Spinaziestamppot met braadworst in jus

• Sukadelapje in jus met snijbonen en aardappelpuree

• Zalmfilet in dillesaus met Parijse worteltjes en aardappelpuree

 

Uw voordeel

 

Als lid ontvangt u bij de bestelling van de proefbox een soepbox met zes soepen t.w.v. € 8,95 gratis.

 

Op vervolgbestellingen ontvangen leden van Vierstroom een korting van 5,5% op de maaltijdprijs. Met deze ledenkorting heeft u al een maaltijd vanaf € 4,68!

 

Voorwaarden

Deze actie is geldig tot en met 30 november 2019 en exclusief voor Vierstroom-leden. Eenmalige deelname per adres.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Ambachtelijke vriesverse maaltijden.
  • Gratis soepbox!
  • Ambachtelijke vriesverse maaltijden.
  • Gratis soepbox!

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400