uitloggen

/ De gemakkelijke SimTab 3 tablet

Bent u op zoek naar een tablet die gemakkelijk in gebruik is? Een tablet met ondersteuning van een Sim-Coach die u via de telefoon verder helpt als u er zelf niet uitkomt? En wilt u een tablet waar u uw eigen menustructuur kunt aanpassen, met een eenvoudige navigatie? De Sim- Tab 3 is dan uitermate geschikt.

 

Ons aanbod

De SimTab 3 tablet is zeer gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te bedienen door de handige indeling en grote knoppen. De SimTab 3 wordt geleverd met een aantal apps (programma’s), die veel mogelijkheden bieden, zoals: het versturen van e-mail, internet, online spelletjes spelen, muziek luisteren, de krant lezen, bankzaken regelen, films bekijken op YouTube en videobellen via Skype met familie en vrienden. Daarnaast kan de SimTab 3 naar wens worden aangevuld met apps die via de Google Play Store geïnstalleerd kunnen worden. Voor het gebruik van de SimTab 3 heeft u een werkende draadloze internetverbinding (wifi) nodig.

 

Uw voordeel

Leden van Vierstroom ontvangen 20% korting op de SimTab 3 in de Vierstroom Thuiszorgwinkel en in de webwinkel van Vegro en betalen € 239,20 i.p.v. € 299,-.

 

Voorwaarden

Deze actie is geldig in de Vierstroom Thuiszorgwinkels en in de webwinkel van Vegro tot en met 1 december 2019 en niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen, zoals de reguliere 10% korting op producten in de Vierstroom thuiszorgwinkels en in de webwinkel van Vegro.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • De gemakkelijke tablet!
  • € 20,- korting.
  • Ook online te bestellen.
  • De gemakkelijke tablet!
  • € 20,- korting.
  • Ook online te bestellen.

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400