uitloggen

/ Najaarsbeurt voor uw e-bike Inclusief gratis haal- en brengservice

Laat uw elektrische fiets winterklaar maken!

 

Ons aanbod

Met de najaarsbeurt zorgen de monteurs van Hoogeveen Fietsbeleving dat uw elektrische fiets weer in topconditie komt. Uw e-bike wordt volledig afgesteld, schoongemaakt en gecontroleerd op veiligheid. Bij normaal gebruik is het gewenst om minimaal één keer per jaar uw fiets een onderhoudsbeurt te geven.

 

Uw voordeel

Voor deze najaarsbeurt betaalt u nu slechts € 42,50 (normale prijs € 62,50). U ontvangt € 20,- korting! Dit is inclusief de gratis haal- en brengservice op uw huisadres.

 

Let op!

De aanbiedingsprijs van de najaarsbeurt is de basisprijs inclusief haal- en brengservice, maar exclusief nieuwe onderdelen en montage daarvan. Daarvoor krijgt u altijd eerst een prijsopgave.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Uw e-bike weer in topconditie!
  • € 20,- korting.
  • Gratis haal- en brengservice.
  • Uw e-bike weer in topconditie!
  • € 20,- korting.
  • Gratis haal- en brengservice.

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400