uitloggen

/ Warme pantoffels!

Het warme herfstzonnetje laat zich nog regelmatig laat zien, maar ’s avonds koelt het toch al flink af. Prettig om altijd een paar warme pantoffels klaar te hebben staan. Daarom een speciale aanbieding voor leden van Vierstroom in de Beter Lopen Winkels.

 

Ons aanbod

Als lid van Vierstroom ontvangt u in de maanden oktober, november en december 2019 een zeer aantrekkelijke korting op de sloffen van Fortuna. De pantoffels zijn in zowel dames als heren modellen verkrijgbaar. 

Omschrijving en modellen;

  • Heren pantoffel met een gesloten hiel, model Berlin.
  • Heren muil/pantoffel met een open hiel, model Exclusive.
  • Dames pantoffel met gesloten hiel, model Sylvia. Met cosi voering van katoen.
  • Dames mocassin/pantoffel met open hiel, model Ella Mok.

De pantoffels zijn er in een leren uitvoering met rubberen zool en de kleur is zwart.

 

Uw voordeel

Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u 15% korting op de pantoffels van Fortuna in de Beter Lopen Winkels. De diverse modellen pantoffels hebben verschillende prijzen. Deze prijzen zijn vanaf € 89,95.

 

Deze actie is geldig in de Beter Lopen Winkels in Leiderdorp, Den Haag en Groenekan (Utrecht) tot en met 31 december 2019 en niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen, zoals de reguliere 10% korting op de gehele collectie in de Beter Lopen Winkels.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

 

 

  • Warme pantoffels.
  • 15% korting.
  • Warme pantoffels.
  • 15% korting.

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400