uitloggen

/ Cursus reanimatie bij kinderen

Reanimeren en de AED gebruiken, is bij volwassenen anders dan bij kinderen. Tijdens de cursus Reanimatie bij kinderen leert u hoe u (klein)kinden kunt reanimeren, inclusief het gebruik van de AED.

 

Ons aanbod
De cursus Reanimatie bij kinderen wordt verzorgd door Vivere Trainingen. Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Het benaderen van een bewusteloze baby en/of kind
  • Het aanbrengen van borstcompressies en het uitvoeren van de beademing
  • Omgaan met eem AED apparaat bij een baby- en/of kinderreanimatie


Cursusdata
De cursus Reanimatie bij kinderen bestaat uit 1 lesdeel en vindt plaats van 18.30 tot 22.00 uur op volgende data:

  • Dinsdag 24 maart 2020
  • Dinsdag 13 oktober 2020

 

Locatie
De cursus vindt plaats in het gebouw van Mozaiek Wonen, Bachstraat 9, 2807 HZ Gouda (wijk Goverwelle). Deze locatie is goed bereikbaar via openbaar vervoer (station Gouda-Goverwelle). Ook zijn er voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de buurt van de trainingsruimte.


Uw voordeel
U betaalt voor deze cursus: € 49,50.


Vergoeding via uw zorgverzekering
Vivere Trainingen is NIKTA* gecertificeerd. Door deze certificering valt de cursus onder de vergoedingen van de zorgverzekeringsmaatschappijen. Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar deze cursus. Dit hangt af van uw polis en uw aanvullende zorgverzekeringspakket. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

*NIKTA is de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten BHV en Acute Zorg (Eerste hulp) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-ISI/IEC 17024.


Op het lidmaatschap van Vierstroom en de diensten en activiteiten die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Maximaal 12 deelnemers
  • NIKTA gecertificeerd
  • Maximaal 12 deelnemers
  • NIKTA gecertificeerd

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400