uitloggen

/ Massage aan huis met essentiële oliën

Ons aanbod

Een ontspannende massage met pure en 100% natuurlijke essentiële oliën is een echte aanrader. De massage duurt één uur en vindt direct plaats op de blote huid. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van natuurlijke essentiële oliën van doTERRA.

 

Uw voordeel

Voor een massage met essentiële oliën betaalt u tijdelijk slechts € 52,50 in plaats van € 72,50.
Dat is € 20,- korting!

 

Deze aanbieding geldt voor alle boekingen in de maand december 2019. De massage zelf mag wel op een later tijdstip plaats vinden. Ook leuk om kado te doen voor Sinterklaas of Kerstmis!

Bij allergieën of bij het slikken van bloedverdunners of Prednison wordt deze massage afgeraden en kunt u beter kiezen voor een andere massage uit het aanbod van Vitaal Verhaal.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ontspannende massage met essentiële oliën
  • € 20,- korting!
  • Ontspannende massage met essentiële oliën
  • € 20,- korting!

/ Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? 
Wij helpen u graag!


Bel onze Ledenservice: 088 – 0900 400. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenservice@vierstroom.nl. Zet in het onderwerp van het mailtje dat het om Mijn Vierstroom gaat.

 

Let op!

Gegevens die u verandert en diensten die u aanvraagt, verwerken wij binnen enkele werkdagen in onze administratie. Tot dat moment ziet u in Mijn Vierstroom nog de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijzigingen dus niet nog een keer aan ons door te geven. Verandert u uw wachtwoord? Dan is dat wél meteen aangepast.

 

Wilt u met de naam van uw partner én uw meisjesnaam worden aangesproken? Vul dan beide namen in bij ‘Persoonlijke gegevens’. U wordt dan aangesproken als eerste met de naam van uw partner en vervolgens uw meisjesnaam. 

Direct contact met Ledenservice? Bel 088 - 0900 400