Rondvaart Ketelmeer - 13 augustus 2020

Wilt u er een dagje tussen uit? Van der Valk Vakanties organiseert op donderdag 13 augustus 2020* een rondvaart over het Ketelmeer. Vanuit Urk vaart u mee met passagiersschip ‘De Zuiderzee’. Aan boord geniet u van een mooie klederdrachtshow en een heerlijke lunch.

Uw voordeel
Als lid van Vierstoom betaalt u de speciale prijs van € 55,00 per persoon, in plaats van € 70,00 per persoon. Deze prijs is inclusief het busvervoer, de boottocht, de klederdrachtshow en de  lunch. Vierstroom-leden die reserveren vóór 1 augustus 2020, betalen geen reserveringskosten van € 5,00 per persoon. Bent u geen lid van Vierstroom dan betaalt u € 70,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief € 5,00 reserveringskosten.

Ons aanbod

Diverse opstapplaatsen
Per  touringcar reist u vanaf Gouda, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Woerden en Zoetermeer naar Urk, waar om 13.00 uur de trossen los gaan. Per opstapplaats geldt een minimum aantal deelnemers.


Programma
Aan boord van de 'De Zuiderzee' geniet u van de prachtige omgeving. Het Ketelmeer is onderdeel van de Randmeren Noord van het IJsselmeer en ligt ingeklemd tussen Kampereiland en de Noordoostpolder. Het is een waar eldorado voor natuurliefhebbers, vogelspotters en natuurlijk watersporters. De vlakke en deels met wilgen begroeide eilandjes en het ondiepe water van de lagune trekken duizenden vogels aan. Van steltlopers en eendensoorten tot visarenden en zeearenden.
Tijdens de vaart langs dit prachtige natuurgebied vertelt de schipper over het uitzicht en de geschiedenis van Urk. Daarnaast wordt er aan boord een mooie klederdrachtshow gepresenteerd. U ziet alle facetten van de Urker klederdracht en zijn betekenis.
Er wordt een heerlijke lunch geserveerd bestaande uit een kop soep, twee belegde broodjes en twee kopjes koffie, thee of melk.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • Inclusief uitgebreide lunch en klederdrachtshow
  • Voor 1 augustus geboekt = geen reserveringskosten

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.