Kerstdagtocht Oberhausen - 10 december 2020

Reis mee met de kerstdagtocht naar Oberhausen en geniet van één van de bekendste kerstmarkten in Duitsland. Van der Valk Vakanties organiseert op 10 december deze gezellige kerstdagtocht.

Uw voordeel
Leden van Vierstroom betalen de speciale prijs van € 59,00 per persoon in plaats van € 74,00 per persoon. Deze prijs is inclusief het busvervoer naar Oberhausen en een heerlijk afscheidsdiner. Vierstroom-leden die reserveren vóór 25 november 2020, betalen geen reserveringskosten van € 5,00 per persoon. Bent u geen lid van Vierstroom dan betaalt u € 74,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief € 5,00 reserveringskosten.

Ons aanbod

Diverse opstapplaatsen
Per touringcar kunt u vanaf Zoetermeer, Gouda, Woerden, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel naar Oberhausen reizen, waar u omstreeks 11.30 uur aankomt. Per opstapplaats geldt een minimum aantal deelnemers.

Programma
Bij aankomst in Oberhausen kunt u de kerstmarkt op eigen gelegenheid bezoeken. In Oberhausen vindt u "CentrO", het grootste winkelcentrum van Europa. Het winkelcentrum is omgetoverd tot een sfeervolle kerstwereld en is prachtig versierd met fonkelende kerstbomen en fascinerende lichtjes. Naast het winkelcentrum vindt u een gezellige kerstmarkt in een prachtig winterlandschap en een heel mooi sprookjesbos. In de houten kraampjes vindt u vele verrassingen zoals heerlijke lekkernijen, kerstpresentjes en bijzondere ambachten zoals een glasblazer en houtbewerker. Geniet van een glaasje Glühwein of warme chocolademelk en doe uw laatste kerstinkopen.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • Inclusief heerlijk afscheidsdiner
  • Voor 25 november geboekt = geen reserveringskosten

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.