4-daagse najaarscruise (volpension) – 3 tot en met 6 november 2020

Ontdek Enkhuizen, Hoorn, Kampen, Lelystad en de wateren eromheen tijdens de voorjaarscruise van 3 tot en met 6 november 2020. Op 3 november kunt u vanaf 15.00 uur in Amsterdam inschepen aan boord van het luxe riviercruiseschip HS Serenade 1 met tal van faciliteiten zoals bar, restaurant, lounge, bibliotheek en welness. Er staat een welkomstbuffet voor u klaar. De arrangementsprijs is vanaf € 299,- per persoon. Deze prijs is gebaseerd op een tweepersoons voordeelhut benedendek. Er zijn meerdere huttypes met andere prijzen.

Uw voordeel

Leden van Vierstroom ontvangen gratis het excursiepakket ter waarde van € 12,50 per persoon. Dit excursiepakket bestaat uit een rondrit door de authentieke stad Hoorn en een stadswandeling onder leiding van een gids in Hanzestad Kampen.

Voor meer informatie en/of aanmelden neemt u contact op met van der Valk Vakanties via telefoonnummer 0172 - 46 96 96. Meld dat u lid bent van Vierstroom!

Ons aanbod

Programma
De cruise voert langs Enkhuizen, Hoorn, Kampen en Lelystad en eindigt weer in Amsterdam. Klik hier voor het volledige programma

Vaarschema

Vaarschema:     Aankomst Vertrek
Dinsdag 3 november 2020 Amsterdam   17.00 uur
Dinsdag 3 november 2020 Enkhuizen 20.30 uur  
Woensdag 4 november 2020 Enkhuizen   12.30 uur
Woensdag 4 november 2020 Hoorn 15.30 uur  
Donderdag 5 november 2020 Hoorn   08.00 uur
Donderdag 5 november 2020 Kampen 12.00 uur 18.30 uur
Donderdag 5 november 2020 Lelystad 22.00 uur  
Vrijdag 6 november 2020 Lelystad   06.00 uur
Vrijdag 6 november 2020 Amsterdam 09.00 uur  


Het (vaar)programma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand.

U kunt met eigen vervoer naar het vertrekpunt van de HS Serenade 1 in Amsterdam komen. Van der Valk Vakanties biedt ook een transfer aan per luxe touringcar. Een retour hiervoor kost € 25,- per persoon extra. De opstapplaatsen voor deze transfer zijn:
- Zoetermeer, Seniorencomplex Gondelkade, Gondelkade 33
- Gouda, parkeerterrein bij Groenhovenbad, Tobbepad 4
- Alphen aan den Rijn - Vogelpark Avifauna
- Rotterdam, metrostation Capelse Brug - busplatform
- Leiderdorp, Activite De Ommedijk, Ommedijk 120
- De Bilt - Van der Valk Hotel de Bilt-Utrecht

Er is een minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist. Bij de Van der Valk Hotels kunt u gratis parkeren

Minder goed ter been?
Deze riviercruise is geschikt voor zelfstandige en mobiele leden. U kan een rollator of een inklapbare rolstoel meenemen voor gebruik tijdens uitstapjes, maar gebruik aan boord is niet toegestaan. Wilt u een rollator of een inklapbare rolstoel meenemen, vermeld dat alstublieft bij uw aanmelding. Zorg ervoor dat u zelf een (rolstoel)begeleider heeft. Deze begeleider dient zich ook aan te melden. Van der Valk Vakanties en Vierstroom kunnen geen begeleiding voor u regelen.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
  • Gratis excursiepakket
  • Volpension
  • Luxe riviercruiseschip inclusied welnessarea

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.