Vierstroom Ledendag verplaatst naar vrijdag 2 oktober 2020!

Vanwege coronavirus hebben wij besloten om alle evenementen van Vierstroom Ledenservice tot 1 juli 2020 te verplaatsen. Door de onzekere ontwikkelingen omtrent het coronavirus zijn wij tot dit besluit gekomen. We kunnen en willen geen enkel risico nemen met de gezondheid van onze leden. Vast bedankt voor uw begrip.

Heeft u zich al aangemeld voor de ledendag? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. De entreetickets worden automatisch overgezet naar de nieuwe datum van de ledendag. 


Het thema van de ledendag is Terug naar toen, waarbij we terugkijken op al het goede van vroeger en vooruitkijken naar al het goede van de toekomst. 

Compleet dagje uit voor slechts € 12,45 per persoon
De prijs van een ticket voor de Vierstroom ledendag op 2 oktober 2020 is slechts € 12,45 per persoon (entreeprijs Archeon is normaal € 22,90. Voor dat bedrag krijgt u een compleet dagje uit inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak (t.w.v. € 6,-). Bij eigen vervoer ontvangt u een parkeermunt t.w.v. € 6,- of u kiest voor gratis vervoer per touringcar vanaf één van de vijf opstapplaatsen (Woerden, Gouda, Zoetermeer, Capelle aan den IJssel of Krimpen aan den IJssel). Meld u wel snel aan want er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. 
Heeft u een geldige museumkaart? Dan is de entree van het park op vertoon van uw geldige museumkaart gratis*.
Er zijn maximaal twee tickets per lidmaatschap beschikbaar.

*als u een geldige museumkaart heeft, dient u zich ook aan te melden. Wij willen graag weten dat u komt en of u gebruikmaakt van het gratis vervoer per bus of de gratis parkeerkaart als u met eigen vervoer komt. U hoeft echter geen entreetickets te bestellen.

Wat kunt u verwachten?
Bij de entree van het park ontvangt u een plattegrond met het programma. Daarop vindt u een overzicht van alle activiteiten:

 • Lezing Antieke geneeskunde
 • Inspiratiesessie Gezond eten
 • Hilarische bingo met Marja van Katendrecht
 • Proeverijtjes
 • Workshop bierbrouwen
 • Workshop fibula maken
 • Workshop zingen
 • en nog veel meer ....De ledendag wordt gezamenlijk afgesloten in de Arena van de Romeinen.

Vervoer
Het Archeon is goed bereikbaar met eigen vervoer. U parkeert gratis op het parkeerterrein van het Archeon. (normaal tarief voor parkeren € 6,-). U kunt ook kiezen voor vervoer per bus. Dit is ook gratis. Per touringcar kunt u vanaf Zoetermeer, Gouda, Woerden, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel naar het het Archeon reizen. Leden die gebruikmaken van een vaste rolstoel kunnen geen gebruikmaken van het vervoer per bus. Inklapbare rolstoelen kunnen wel mee onder voorwaarde dat uzelf zorgt voor een rolstolbegeleider voor de hele dag. Ook uw begeleider dient zich aan te melden voor de Vierstroom ledendag. Eventueel kunt u bij de entree van het Archeon ook een rolstoel van Vegro gratis lenen. Er zijn echter maar een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar. 

Vanwege het recente besluit om de ledendag uit te stellen kunt u op dit moment geen tickets bestellen. Meer informatie hierover volgt binnenkort.


Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • Verrassende ontmoetingen en informatie
 • Leuke workshops en demonstraties
 • Slechts € 12,45
 • Gratis koffie/thee met gebak

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.