Vierstroom Magazine

Categorieën:
Vierstroom verhalen

Speciaal voor haar leden geeft Vierstroom drie keer per jaar het Vierstroom Magazine uit. Dit magazine staat altijd vol met informatie over wonen, welzijn en zorg. We laten mensen aan het woord die zelf iets bijzonders hebben meegemaakt of geïnitieerd hebben vanwege de veranderingen in de zorg. Hun ervaringen is een inspiratie voor ons en voor anderen. Naast de inspirerende verhalen biedt Vierstroom Magazine exclusief voor leden vele aanbiedingen en acties.

Digitaal

Vierstroom Magazine kunt u ook digitaal bekijken. Klik op de covers en zie de extra mogelijkheden van het Vierstroom Magazine digitaal. U kunt bijvoorbeeld heel gemakkelijk het magazine doorbladeren en de tekst vergroten door in te zoomen. Daarnaast vindt u extra informatie over het onderwerp door op één van de foto’s of op een website-adres te klikken. U kunt het magazine opslaan en afdrukken.

Heeft u vragen over het digitale Vierstroom Magazine, dan kunt u contact opnemen met de ledenconsulenten via telefoonnummer 088 0900 400 (lokaal tarief) of u kunt een email sturen naar ledenservice@vierstroom.nl

Hieronder ziet u de laatste drie jaargangen van Vierstroom Magazine. Bent u op zoek naar een oudere uitgave, neem dan contact op met de ledenconsulenten. 

Nummer 3 - 2022
Lees meer
Nummer 2 - 2022
Lees meer
Nummer 1 - 2022
Lees meer
Nummer 3 - 2021
Lees meer
Nummer 2 - 2021
Lees meer
Nummer 1 - 2021
Lees meer
Nummer 3 - 2020
Lees meer
Nummer 2 -2020
Lees meer
Nummer 1 - 2020
Lees meer