Vierstroom Magazine

Speciaal voor haar leden geeft Vierstroom drie keer per jaar het Vierstroom Magazine uit. Dit magazine staat altijd vol met informatie over wonen, welzijn en zorg. We laten mensen aan het woord die zelf iets bijzonders hebben meegemaakt of geïnitieerd hebben vanwege de veranderingen in de zorg. Hun ervaringen is een inspiratie voor ons en voor anderen. Naast de inspirerende verhalen biedt Vierstroom Magazine exclusief voor leden vele aanbiedingen en acties.

Digitaal

Vierstroom Magazine kunt u ook digitaal bekijken. Klik op de covers en zie de extra mogelijkheden van het Vierstroom Magazine digitaal. U kunt bijvoorbeeld heel gemakkelijk het magazine doorbladeren en de tekst vergroten door in te zoomen. Daarnaast vindt u extra informatie over het onderwerp door op één van de foto’s of op een website-adres te klikken. U kunt het magazine opslaan en afdrukken.

Heeft u vragen over het digitale Vierstroom Magazine, dan kunt u contact opnemen met de ledenconsulenten via telefoonnummer 088 0900 400 (lokaal tarief) of u kunt een email sturen naar ledenservice@vierstroom.nl

Hieronder ziet u de laatste drie jaargangen van Vierstroom Magazine. Bent u op zoek naar een oudere uitgave, neem dan contact op met de ledenconsulenten. 

Corona
Bij de ontwikkeling van de magazines werden we vanaf Vierstroom Magazine Zomer 2020 geconfronteerd met het coronavirus (Covid-19). Omdat we er veel waarde aan hechten om u te informeren en mooie verhalen met u te delen, hebben we besloten om door te gaan met de productie van de magazines. Uiteraard willen we hierbij geen enkel risico nemen met betrekking tot de gezondheid van onze geïnterviewden, en daarom volgen wij daarbij steeds de overheidsmaatregelen. 

Nummer 2 - 2022
Lees meer
Nummer 1 - 2022
Lees meer
Nummer 3 - 2021
Lees meer
Nummer 2 - 2021
Lees meer
Nummer 1 - 2021
Lees meer
Nummer 3 - 2020
Lees meer
Nummer 2 -2020
Lees meer
Nummer 1 - 2020
Lees meer
Nummer 3 – 2019
Lees meer
Nummer 2 – 2019
Lees meer
Nummer 1 – 2019
Lees meer