De mooiste herfstwandeling en -fietsroute in Zuid-Holland

Categorie├źn:
Gezondheid

Mensen die regelmatig wandelen of fietsen in de natuur hebben het al zien gebeuren: de herfst. De geleidelijke verkleuring van het blad, de geur, het zonlicht dat steeds lager blijft. Om u te inspireren van het najaar te genieten, hebben we de mooiste  herfstwandeling en -fietsroute in Zuid-Holland voor u uitgezocht.

Wandelen in middeleeuwse sferen- 13 km, Gorinchem, Zuid-Holland
Tijdens deze wandeling passeren drie provincies, twee rivieren en zeshonderd jaar geschiedenis de revue. De historische vestingen Gorinchem, Woudrichem en Slot Loevestein vormen gezamenlijk de Vesting Driehoek. Je bezoekt ze alle drie. Deze tocht neemt je mee over eeuwenoude vestingwallen, langs gerestaureerde stadspoorten en waardevolle panden. Af en toe ga je het water op; de vaartochten bieden een leuke afwisseling met het wandelen. 

Voor meer informatie over deze herfstwandeling klik hier

In het spoor van de Soldaat van Oranje - 58 km, Den-Haag, Zuid-Holland
Deze route neemt je mee langs plekken als Leiden en Scheveningen die een belangrijke rol spelen in het verhaal van de Nederlandse verzetsstrijder Erik Hazelhoff Roelfzema, de Soldaat van Oranje. Het gebied tussen de twee plaatsen is verrassend gevarieerd. Zo fiets je langs de kust, duinen, weilanden, bosgebied, landgoederen en oude steden. De perfecte herfstroute wanneer de temperaturen nog aangenaam zijn.

Voor meer informatie over deze fietsroute klik

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt